estugarda ,
nisam baš razmišljao puno o takvim kemijama ali kad sad idem pogledat neke stvari....
s tom kemijom bi kao i s svim LCD projektorima imao prednost oslobođenosti 'efekta duge' što ti može npr zagorčat gledanje pokretnnih slika do krajnih granica.
Meni osobno nema šanse da bilo kakva vidljivo bolja crna od DLPa nadoknadi patnju s tim efektom ...no pošto je to uvelike subjektivni dozivljaj svakako bi bilo dobro da se uvališ na kakvu prezentaciju.

Stvar nije strašna no moj mozak lakše trpi i lakše se navikao na STALNO gledanje u 'mrežastu sliku' i lošije boje LCDa nego POVREMENO raspadanje slike boljih mekših boja kod DLPa a koliko sam imao prilike primjetit tu nije toliko važan pokret na ekranu koliko je važan pokret tvog oka jer bilo koju veču sliku nemoš odjednom obuhvatit pogledom te bar ja letim očima "all over the place"
druga prednost koja mi pada na pamet od te kemije je veličina samog LCD ekrana i strmina propadanja matrice pošto je fizički veča i sigurno nije toliko zahebana za ohladit poput nekog kupljenog LCDa a s tim/zbog tog ide sigurno i veča tišina...
treča prednost je onaj filing da si sam nešto sklopio
a negativna strana je što je to ipak kemija