Citiraj:
Autor igic2005
Ima li tko kakvih dojmova o ovoj kartici ili iskustva s njom?
Čitao sam po netu piše puno raznolikih stvari(dobrih i loših) o njoj pa se nemogu odlučiti između nje i 8800GT!
|
Imam karticu nekoliko dana i nemam nekih primjedbi. Jeftinija je cca 500 kn od 8800GT i to je dovoljan razlog da se odlucis. Takoder ima bolje rijeseno (po meni) hladenje. Ventilator je na 100% JAKO bučan tako da ga nitko nebi trebao niti drzati na takvoj "brzini". Moj je podešen da se zavrti na 80% kada temp pređe 80C i to se jako rijetko dogodi. A i kada se zavrti na 80% za pola minute tako ohladi da opet imas par sati tišine. Naravno ovo se odnosi na igre. Ako nista ne igras i ne koristis zahtjevne 3d aplikacije, ventilator moze komotno raditi na 20-40% pri čemu je nečujan! Neki su imali problema s automatskom kontrolom ventilatora, no koliko sam "testirao" karticu do sada, hladenje je vrlo dobro rijeseno, ne znam što bi moglo biti bolje i nemam nikakvih problema. Na kraju treba reći da sam i OCnuo na 850/1200(2400) MHz.
Ak te još nešto zanima pitaj!
P.S. ni sa driverima nema nikakvih problema, odma stavio zadnje 8.1 i sve radi kak treba radit...
p.p.s. vidim da si se interesirao konkretno za
Powercolor Radeon 3870 Zerotherm, ne znam ti reći kakva je točno ta kartica... preporučam sapphire...