View Single Post
Staro 30.01.2008., 11:34   #192
Vicko
Premium
Moj komp

Vicko's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor igic2005 Pregled postova
Ima li tko kakvih dojmova o ovoj kartici ili iskustva s njom?
Čitao sam po netu piše puno raznolikih stvari(dobrih i loših) o njoj pa se nemogu odlučiti između nje i 8800GT!
Imam karticu nekoliko dana i nemam nekih primjedbi. Jeftinija je cca 500 kn od 8800GT i to je dovoljan razlog da se odlucis. Takoder ima bolje rijeseno (po meni) hladenje. Ventilator je na 100% JAKO bučan tako da ga nitko nebi trebao niti drzati na takvoj "brzini". Moj je podešen da se zavrti na 80% kada temp pređe 80C i to se jako rijetko dogodi. A i kada se zavrti na 80% za pola minute tako ohladi da opet imas par sati tišine. Naravno ovo se odnosi na igre. Ako nista ne igras i ne koristis zahtjevne 3d aplikacije, ventilator moze komotno raditi na 20-40% pri čemu je nečujan! Neki su imali problema s automatskom kontrolom ventilatora, no koliko sam "testirao" karticu do sada, hladenje je vrlo dobro rijeseno, ne znam što bi moglo biti bolje i nemam nikakvih problema. Na kraju treba reći da sam i OCnuo na 850/1200(2400) MHz.

Ak te još nešto zanima pitaj!

P.S. ni sa driverima nema nikakvih problema, odma stavio zadnje 8.1 i sve radi kak treba radit...

p.p.s. vidim da si se interesirao konkretno za Powercolor Radeon 3870 Zerotherm, ne znam ti reći kakva je točno ta kartica... preporučam sapphire...
Vicko je offline   Reply With Quote