Citiraj:
Autor yedwy
UMPAH 1M!!! OMG ti faka misliš neku mrcinu slagati...
Neznam dal ima baš od 1m imao sam u rukama po 60ak cm kablovinje još davno ali pretpostavljam da bi mogao u čipoteci ili negdje dat da ti ih naprave custom ali jaku dugi kablovi ti imaju veću šansu da nastupi interferencija i smetnje pa probaj uzeti oklopljene da nebi poslje disk izljetao iz DMA i raddio slične psine...
|
Hehe

,ma ne stvar je u tome da bi si htio sakrit kablove a pošto mi je priključak na matičnoj za floppy na nezgodnom mjestu(skroz dolje) onda bi mi trebao što duži.
Citiraj:
Autor fanATIk
IDE kabel postoji maksimalne dužine 90cm. I mislim da ne postoje takvi kakve ti trebaš bez srednjeg konektora. Dali ti dečki iz chipoteke mogu napraviti custom, nemam pojma, pitaj ih. SATA ima od metra, ja ga baš jučer kupio u linksu.
|
IDE kabal bi mi trebao za pržilicu no mislim da ću ipak uzet novu sa SATA konektorom pa ću lakše riješit taj problem.Jedino mi preostaje pronaći za floppy.Vidio sam na nabava.net da postoje takvi kablovi bez tog konektora u sredini ali mi duljina ne odgovara.SATA sam i ja uzeo u Linksu od 1m.
Hvala na odgovorima obojici!