View Single Post
Staro 18.01.2008., 14:00   #546
Jerry
Premium
Moj komp

Jerry's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
Citiraj:
Autor Bubba Pregled postova
Mucek, jos puno svega papati dok ne shvatis razliku. Koja, na tvoje nevjerojatno cudjenje, nije iskljucivo vezana za performanse.

Postoje oni kojima je presudna pouzdanost, support, kvaliteta prikaza i ostale mogucnosti koje pruza Quadro/FireGL/MV.
To sto si ti naveo se PODRAZUMIJEVA kod bilo kojeg hardwarea kojeg kupis danas bila to stvar za 300kn ili za 30000kn! I jedina stvar po kojoj se ravnam jest da za sto MANJE ulozenog dobijem sto VISE ili ako ti je draze - da dobijem MAX za lovu koju sam platio! Tu nema mjestu fanboismu ili cemu vec. Barem ne kod mene.
Sve ostalo je nevazno!!!
To sto si ti recimo platio Intelovu plocu 1700kn koja ti radi probleme koje Intelov support ne moze/zeli rijesiti je primjer toga da PREPLACEN proizvod ne mora znaciti VRHUNSKU USLUGU/KVALITETU/STABILNOST (ili sto ti vec podrazumijevas)?
Zar ne?

Citiraj:
Naravno, uvjeren sam da si detaljno proanalizirao performanse tvojih modarija u zahtijevnim scenama u kakvom programcicu 3D namjene? Da, i mislio sam si... No ni nemoras - jer bi se mogao iznenaditi kako chip tvoji isti cipovi mogu imati vrlo razlicite performanse...
Kao apsolvent/sistemac na FSB ne bi vjerovao ali naletio sam na par 3D programcica (Pro/E od 2000i do Wildfire 3, Catia V5 od R7 do sadasnje R18, SolidWorks od 2000-08, Algora, MSC NASTRANA, Inventora,... primjetio si da ne spominjem svemoguci ACAD? ). Kako sam na konstrukcijama radio sam na vecini od navedenih i neki su mi ostali u dobrom a neki u ne tako dobrom sjecanju. Moglo bi se reci da imam ipak neki ... rudimentalni uvid u 3D aplikacije?

PS. Sad sam skuzio da sam previse generacija softwarea vidio na faksu i da bi bilo vrijeme da se ode odavde!