iskreno? nije los ali moze to i bolje... opet s druge strane koliko para toliko muzike...
grijanje nije neko prejako, ali ako ces gariti neku aplikaciju koja zdere puno proca puno vremena pregijavat ce se .. za normalan rad: surfanje, office, muzika i filmovi je vise nego ok..ja svoga prakticki ni ne gasim pa se zna nesto malo zagrijati ispod ali nista specijalno...
meni ima zakon tipkovnicu (bolju od IBM ovih sa T serija), dobar ekran (meni puuuno bolji od npr nekih cesto hvaljenih samsungovih LCD monitora za desktope) .. procesor je ok za rad i nije spor ali opet nije ni neka mrcina pa ako ti treba za uredski rad je i vise nego dovoljno dobar...ima frikin touchpad dok bih ja preferirao trackpoint..
s druge strane ako imas ga namjeru stvarno nosikariti okolo ili goniti jaaako puno sati dnevno onda ispod 10 ili 12 tisuca kuna niti ne gledaj laptope.. za pare koje ovaj kosta je sasvim ok..
eh da napomena!! ja imam model sa 1600x1000 rezom (mislim da je to wsxga) i taj ekran mi pase.. onaj manji neznam kakav je kvalitetom...