View Single Post
Staro 12.01.2008., 12:17   #60
Renesis
Ex-Gastarbajter
Moj komp

Renesis's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
Nakon dugo vremena, eto da i ja nesto napisem. Radi se polako, ali sigurno, pojednostavio sam malo dizajn, vrtim jos neke ideje po glavi i tako... Eto i malo slikica, nemojte zamjerit na pogrebanoj konstrukciji, ionako moram svu farbu skinut

Daklem, kanta cijela, vidi se kako ce biti prostorni raspored. zasada pusto, ali imam jos dosta limarije...

Dno izgleda ovako, ovo lijevo je nosac za napajanje, pred malo sam jos neke rupe izbusio, ali mi se ne da opet ic slikat jos ima posla oko fiksiranja lima, malo lickanja i tako.
Desno je nosac za pumpu, te je napravljena rupa za prolaz kablova napajanja. Također fale rupe za fiksiranje, a ovisno o potrebi, mozda nakrivim ovu okomitu stranu.
140mm vent ide u sredinu i puhat ce prema gore. Ovdje jos moram napravit tunel za kablove i neke sitnice

Držac napajanja dakle, gruba verzija

Držač pumpe

Nosac optike, predviđen za 2 optike, razmak između njih je nesto malo manji od 3cm (za razliku od 4cm koliko je standardno kod 5.25"), tako mi izgleda bolje.

Ovo ce bit MBO tray jednog dana, imam malih problema...

S ovim:

zna li netko koji je ovo navoj koji ide u lim? Po netu pise M3, ali M3 mi je daleko manji (ovaj nutarnji je M3...)

More to come

Abit IS7-E + TR NB-1
Intel Pentium 4 2.8E@3500(250*14, 1.45V) na vodi
2x512Mb DDR Kingston (2.5-3-3-7, 200Mhz)
ATI Radeon 9800PRO 128Mb @ default (412/385 max)
Audigy 2 ZS, SkyStar 2, Hauppauge WinTV, Hitachi 160Gb
Logitech Z-5500, Xerox XA7-19i
Moja makina - tišina je prednost

A. Einstein - Samo su dvije stvari neograničene, ljudska glupost i svemir, a za svemir baš i nisam siguran.

Homemade custom kanta - projekt
Homemade vodeno part1
Homemade vodeno part2
Renesis je offline   Reply With Quote