Citiraj:
Autor Demon Hunter
Igram samo na serverima koji imaju Killcam i Punkbuster ON.
Nijednom do sada nisam naišao na cheatera...
PS: Igra je org (Steam) 
|
Killcam ti ne garantira ništa - pogotovo u CoD4 gdje možeš dernuti kroz zid.
Naime na killcamu ti nužno ne vidiš ono što je protivnički igrač vidio.... to je jednostavno tako.
A pažljivo pračenje spretnog čitera je izuzetno teško - osim kad je totalni kreten u pitanju koji koristi sve pa igrači padaju po cijeloj mapi od njegovih headshootova.
Velim dosta je teško nešto dokazati preko killcama - primjer - ja imam odlično namješten zvuk i čujem te iza zida koji je probojan (dodaj još i UAV) i ljepo poderem po tebi i ubijem te a ti na killcamu vidiš da sam dojurio i počeo derati po zidu kao da imam wallhack....... ili pretpostavim gdje bi igrači mogli trčati kad je dim u pitanju i derem u dim i pogodim te - opet ti na killcamu vidiš da pucam u dim kao da imam smokehack..... jako je teško dokazati nešto ako čiter nije skroz glup i ne koristi sve živo.
A tu su još i skripte - vidiš čovjeka počneš pucat a on skoči i u okretu te podere - na killcamu vidiš kako je u stavri on tebe vidio prvi.... tu u igru ulazi još i ping i lag,
pa jačina samih mašina koje neki imaju što im daje sekundu ili djelić sekunde pred tobom koji imaš slabiju mašinu - primjer - čovjek mi uđe u vidno polje i počnem pucat po njemu a on dotrči do mene o prikolje me - na killcamu vidim kao me priklo a da ja nisam ni reagirao... brži proc, mema, grafa, hard, osjetljiviji miš......
Uglavnom ništa nije ni skroz crno ni skroz bijelo - večinom smo u sivilu.
Sve ovo što sam napisao proizlazi iz više od dvije godine hvatanja čiterčina na serverima....