Citiraj:
Originally posted by Američanac
Hehehe... Ameri i njihove PG verzije...
Poanta je da taj forum nije održavan od nikog tko oficijelno radi u ZoneLabu već nešto kao mi na PC ekspertu. Samo što naši administratori primjenjuju zdrav razum :clap:
|
Nemoj da postavim novo pitanje

Na taj forum sam nabasao preko ZL stranice.
Citiraj:
Razmišljam čak o podršci na Hrvatskom i za ZoneAlarm a ne samo za enterprise riješenje uz svaku kupljenu licencu preko naše stranice - razgovarat ću u tom smjeru sa kolegom.
Javim uskoro... No to je već stvarno off topic.
|
Pa nismo na "mrkve i krumpiri" dijelu foruma. Ovo je "Virusi" i ovaj post je sve samo ne oftopic. Ideja ti je odlicna.
Citiraj:
E sad samo da se osvrnem na HijackThis. To je dobar komad software-a. Ako nemaš ZA. Stvarno odličan.
|
Napokon si skuzio. Uklanjanje je proces nakon zaraze. Ljudi kojima sam pomagao su vec bili zarazeni i da sam im rekao da instaliraju ZA samo bi me popljuvali.
Citiraj:
Problem je što radi retroaktivno kao i svaki software takve vrste. Možeš POPRAVITI a ne spriječiti. Što i dalje znači da nije namijenjen za krajnje korisnike već administratore i slične. Kao removal tools za anti-virus software. Koji ti je također potreban.
|
Normalno da je namjenjen svim ljudima ali ne mozes reci da je to 100% zastita protiv smeca jer ne mozes kontrolirati druge izvore (cdi s legalnim programima, diskete, usb-stickovi...) a mozes dobiti i preko neta ako si nepazljiv jer jos jednom ponavljam da su to legalni programi. Gator ce te lijepo zamoliti da ga instaliras.
Citiraj:
Dakle ono o čemu ja govorim je: spriječi jer možeš - kad ti treba HijackThis - već je kasno. Pravi spyware ti toliko ulazi u registar da samo super eksperti ga mogu riješiti potpuno. Radije nek se pristupi reinstalaciji OSa.
|
Moze se rijesiti svaki spyware. Treba samo znati a mogu reci da neke stvari znam jer ih i sam stavljam na svoj komp "prateci" sto rade. Ako netko kaze da ima nesto sto mu smeta na kompu i ne uspijemo to rijesiti Hijackom... reci cu mu da meni posalje taj file. Prateci "instalaciju" reci cu mu sto treba napraviti da ga makne.
Citiraj:
Nadam se da OVO riješava "confusion"
|
Apsolutno.
Citiraj:
Nego, di su obećani screenshotovi
|
Cuj, odlucio sam da nece od toga biti koristi jer ja takvo nesto ne mogu dobiti jer pazim sto radim. Jedino da iskljucim mozak i pokrecem sve sto vidim s "OK" i "Next" u sebi. Takvi su obicno useri.
Treba biti musko i stisnuti "Yes to all"