View Single Post
Staro 19.12.2007., 23:32   #18
prof.gogx
.: h4rdc0Re cY8ERgEEk :.
Moj komp

prof.gogx's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor stuc Pregled postova
Nebih baš rekao da je tvoj problem vezan sa manjkom struje na usb portu pa da ploča gasi druge stvari.
Nebi rekao da je problem.. hajd onda objasni zašto i predloži rješenje kad već pišeš. I nije isto laptop i desktop. Očito da je sve proradilo kad je southbridge na ploči rasterećen soundom, LAN-om, PCI karticama. Vuco evo jedan link gdje je bila slična rasprava http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=88009

Probaj taj adapter prvi instalirati pa onda vraćati ostale komponente jednu po jednu. Možda uspiješ pogoditi kombinaciju da sve proradi stabilno. Vjerojatno bi promjena adaptera pomogla ili prelazak na tu Canyonicu što ti Nino nudi. Zanimljivo da sam i ja imao Gigabyte ploču ali drugi chipset. Moguće da je problem random i ne ovisi o određenom chipsetu (recimo nForce2) nego.. pojma nemam čemu. Ali da je problem vezan uz struju ili IRQ.. to je sigurno. Zasad pomaže jedino rasterećenje southbridgea na nForce. (čudno da se nitko sa intel čipsetom nebuni na ovako nešto, barem ja nisam vidio do sad)
prof.gogx je offline   Reply With Quote