Citiraj:
Autor atha
Citiraj:
Autor Shotif17
Ne može, nema ISDN veze s time. Ako on ima telefonsku liniju, onda znači da nije istina da nema slobodnih parica jer on ima paricu, nego jednostavno nema više kapaciteta na DSLAM-u koji će kad-tad bit nadograđen. Jedino rješenje, ako on ne može više čekat, je da ti podijeliš svoju vezu s njim kao što su kolege već predložile.
|
Enough said....
|
ja se možda i nebi složio... jer ISDN linija nije analogna već digitalna i na centrali ne dolaze na istu tocku...
E sad znam da dolaze na isti DSLAM-u ali koliko sam cuo da svaki DASLAm ima nekoliko rezerviranih slotova za ISDN korisnike bez obzira na zauzetost obicnih analognih slotiva na DSLAM-u..
Prije nekih 3 godine frend dvije kuce iznad mene (tel linija nam ide s krova na krov...) nije mogo uzet ADSL a ja sam mogao (znaci moj broj ukucam ja mogu on ne...) jedina razlika je što sam ja imao ISDN a on nije... Pa sad jel prica drži vodu i danas ne mogu tvrditi ali sam uvjeren da ima razlike....
Ali u svakom slučaju ako se odluci za tu kombinaciju ja bi od njih na pismeno tražio da mi to potvrde i da se obvežu....