Citiraj:
Autor jabuka
uzmi 2407, ja sam prezadovoljan
|
Tako i bi. Isao sam u Kodeks, imali su izlozenu 24-vorku i 30-ku. Rekoh, moze li se vidjeti 27-ica? Kaze nemaju izlozeno. Vidim, a imate li u skladistu? Imamo. Pa dobro, ako hocete prodati i ja hocu gledati. I ode on nevoljko u skladiste, donese, otpakira. Wauuu, odlicno izgleda, bruseni aluminij u kombinaciji sa kromiranim Dell logotipom i rubovima. Velik, a ne ogroman kao tridesetica.
Prikljuci on, upali. Slika u odnosu i na 24 i na 30 osjetno zrnatija. U redu, da trebam za multimediju bio bi u redu, ali 2000 kuna vise ipak ne opravdava. Za jos 1000 kuna sam narucio jedan 2007WFP za drugi komp. Popust? Nema.
I na kraju najjaca stvar: imam Visu, kupujem na obrt. Ali oni nemaju POS uredjaj na kojem bih speglao karticu, platio i odmah nosio doma. Ne ne, evo vam predracun, platite i kad nama lova sjedne na racun mozete po robu.
Ok, odoh doma, predvecer sam napravio uplatu, isprintao i pustio im na fax. Danas prije podne zovem da li je sjelo. Odgovor: izvode dobivamo jednom dnevno, ne vidi se jos, zovite sutra. Naravno da nema, znam da su to izvodi od dana prije (ponedjeljka) i siguran sam da su im (moji) novci na racunu, jedino to jos ne vide.
Sta oni kao nekakva informaticka firma (ili njihova poslovna banka) nisu culi za internet bankarstvo?