View Single Post
Staro 07.11.2007., 22:08   #13
Branimir H.
Registered User

Datum registracije: Apr 2007
Citiraj:
Autor jabuka Pregled postova
uzmi 2407, ja sam prezadovoljan
Tako i bi. Isao sam u Kodeks, imali su izlozenu 24-vorku i 30-ku. Rekoh, moze li se vidjeti 27-ica? Kaze nemaju izlozeno. Vidim, a imate li u skladistu? Imamo. Pa dobro, ako hocete prodati i ja hocu gledati. I ode on nevoljko u skladiste, donese, otpakira. Wauuu, odlicno izgleda, bruseni aluminij u kombinaciji sa kromiranim Dell logotipom i rubovima. Velik, a ne ogroman kao tridesetica.
Prikljuci on, upali. Slika u odnosu i na 24 i na 30 osjetno zrnatija. U redu, da trebam za multimediju bio bi u redu, ali 2000 kuna vise ipak ne opravdava. Za jos 1000 kuna sam narucio jedan 2007WFP za drugi komp. Popust? Nema.
I na kraju najjaca stvar: imam Visu, kupujem na obrt. Ali oni nemaju POS uredjaj na kojem bih speglao karticu, platio i odmah nosio doma. Ne ne, evo vam predracun, platite i kad nama lova sjedne na racun mozete po robu.
Ok, odoh doma, predvecer sam napravio uplatu, isprintao i pustio im na fax. Danas prije podne zovem da li je sjelo. Odgovor: izvode dobivamo jednom dnevno, ne vidi se jos, zovite sutra. Naravno da nema, znam da su to izvodi od dana prije (ponedjeljka) i siguran sam da su im (moji) novci na racunu, jedino to jos ne vide.
Sta oni kao nekakva informaticka firma (ili njihova poslovna banka) nisu culi za internet bankarstvo?
Branimir H. je offline   Reply With Quote