Citiraj:
Autor zoran5
Evo i ja sa vracam doma kroz dva tjedna i namjeravam kupit prvi laptop.
Kao sta vec netko rece radi prenosenja i to po aerodromoma i ostalo odabra sam 14" ekran i gledam DELLA D630, Toshibu U300 Pro i tog IBM T61
dali je taj T61 toliko superiorniji od ostalih laptopa, isplati li se dati tolika lova za njega??
nema niti kamerice za komunikaciju preko interneta, samo kilo memorije i 120 GB HDD
Oduvjek mi je bila zelja imat IBM-a ali sa Tosibom dobivam gomilu svega i isto 3 god garancija, zasto je onda T61 nejbolji?
|
otiđi u dučan, primi toshibu u ruke, probaj malo jače pritisnuti po njoj, probaj kad je zatvorena pritisnuti na sredinu ekrana pa promatraj šta se događa....
kad vidiš koliko se svija probaj si zamisliti koliko nježan moraš biti sa njom u trasportu da se razbiješ LCD ili ga bar dobro nagnječiš i dobiš svjetle točke po ekranu...
i pogledaj dobro gdje se nalazi ventilator te da li može raditi na nogama kad se zakloni dovod zraka sa donje strane.
nakon toga probaj isto napraviti sa T61 i sve ti bude jasno....
p.s. Vista i hard na 4200 okretaja su idealna kombinacija za duga putovanja kad ti je jako dosadno i imaš viška vremena... za ostalo