Citiraj:
Autor Mephsto
A što misliš od kud microsoftu ideja da radi toliko patcheva?
Win su podložni hardwareu, a tu ima milion kombinacija, a njima je lakše da im registrirani korisnik pošalje opis problema i na kojoj konfi, te prema tome popravljaju te bugove.
A ti da si regani korisnik i da im prijaviš probleme koji ti se događaju ili dogode napravili bi opet neki patch da se takve stvari isprave.
Zato koristim orginalne xp i nikad problema, a imam 52,3GB igara i svakakvih gluposti na kompu.
Ipak nešto znači orginal i podrška, a postoji i razlog zašto su izjavili da budu imali podršku XP korisnicima do 2012g.
A piratstvo nam je u krvi, i nemreš to istri***iti zakonom, jer da policija za takve stvari počne koristiti drastične kazne državica bi nam se pretvorila u zatvor!!!
|
Ne znam po cemu si zakljucio da govorim o ne_originalima?
I btw, nema tog supporta koji ce mi pomoci putem maila ili izraditi novi patch kada mi isti dan pukne 5 windowsa radi patcha kojeg su oni par dana naknadno povukli. Sigurno mi MS nece napraviti backup ili ponovno podignuti sustav. A to nije mojom krivicom, vec radi updateova. I da - windowsi su originali kao i na ostalim racunalima.
Nisam ti pojedinacno na sve odgovarao jer je vecinu kolega gore fino obrazlozio...