Jučer (tj. danas

) su mi na partyu riknuli Logitechovi Z-2300. Točnije desni zvučnik.
Prije toga se oko sat vremena puštala muzika na oko 3/4 snage i pasivac od subwoofera nije bio toliko vruć, koliko oni conesi na satelitima. Bili su toliko vrući da sam jedva malo dulje držao prst na njima.
To me stvarno iznenadilo. U kleti nije bilo vruće (svi znamo kako je hladno bilo ove noći) i vjerujem da su uvjeti za hlađenje zvučnika bili normalni.
Mislim, ovo me je užasno razočaralo. Prvo ode potenciometar na način da oba kanala hvata samo na određenim mjestima, a sad i ovo.
Ne kužim zašto Logitech nabija nekakvu snagu čipovima samo da piše u specifikacijama, a na dulje staze to ne mogu podnijeti ni zvučnici ni pojačalo bez pregrijavanja.
Najbolje mi je bilo kad su u Bugu napisali da mogu podnijeti i veći party bez problema. E pa ja sam sretan ak pogledam neki akcić bez pregrijavanja.
Problem:
Taj desni zvučnik se ne čuje.
Ali kad pritisnem membranu prema unutra zatitra i zvučnik proradi.
Garancija mi je istekla u 5 mjesecu.
Da ga probam rastaviti i pogledat možda nekakve kontakte ili da ga nosim na servis?
Hvala
P.S. svi koji misle kupit Z-2300, ovo je čisto subjektivno pljuvanje po Logiju i još sam u afektu, pa nemojte uzet zdravo za gotovo. Da ne bi bilo ko s napajanjima: ode jedno, cijela serija ne valja