Citiraj:
Autor yedwy
NE RUŠI SE RADI ZVUKA...
|
Daj se iskuliraj i ne deri se!
Citiraj:
Autor yedwy
JEdnako se ruši i s onim tvojim driverima i sa Realtecima (novima) nikakve razlike nema...
|
Samo sam htio pomoći, ne sjećam se da sam ti već rekao za drivere za zvuk, ako jesam onda ok. Meni je to riješilo problem. Meni recimo zadnje verzije MP znaju srušiti Vistu, možda ti neka aplikacija ruši?
Citiraj:
Autor yedwy
I drugo nebitno je kaj ti imaš x64 kakve to veze ima? Ja ne vidim da je ovaj topic posvečen x64 Visti di to piše?
|
Ima veze jer imaš 64 bitni procesor, a meni kao i drugima x64 verzija Viste radi brže, bolje i stabilnije. Nadam se da možeš pojmiti da unatoč vjerojatno jednakoj funkcionalnosti to nije i ne može biti potpuno isti kod. I ne, topic nije posvečen x64 Visti, ne znam odakle ti to?
Citiraj:
Autor domy_os
Lacyju, kao i meni, a vjerujem i mnogima još, Vista x64 bolje radi nego x86. 
|
Upravo tako
Citiraj:
Autor yedwy
Može biti, samo je poanta da on veli ja imam x64... Pa kaj sad s tim? Jesam ja govorio išta o tome? Sasvim druga priča...
|
Kao što rekoh, smiri se. Niti sam te vrijeđao, niti se derao, samo sam istaknuo razliku moje i tvoje instalacije na vrlo sličnoj konfiguraciji.
Citiraj:
Autor yedwy
Evo imam ja Linux tu u ladici x64 i koristio sam ga bio par mjeseci i niti jednom se nije srušio... I kakve sad to veze ima s tim da se x86 Vista kod mene ruši?
|
Imam ja svašta u ladici i koristio sam to i nije se rušilo
Citiraj:
Autor yedwy
Mislim sad je puno manje nego prije dok ej bio zvuk trigger ali još uvjek se ruši, recimo svaka dva tri dana je nešto skreše...
|
Eto vidiš, ipak sam ti bio pomogao. Možda kad bi instalirao x64 i stavio te drivere za zvuk na nforce imao stabilnu Vistu. Ali vidim da si nervozan i da pod svaku cijenu želiš imati Vistu x86, pa se iskaljuješ na svakom tko ti želi pomoći.
Have a nice day...
P.S.
Zbog čega se ljudi ne žele napisati svoje godine u profile?