View Single Post
Staro 09.07.2007., 21:25   #544
speedy-3
Premium
Moj komp

speedy-3's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor Matth€w Pregled postova
Uhm... Glavna zvijezda današnje utrke je svakako bio Prasičko i njegovi komentari, stvarno me glava počela bolit od njega... Ima kakva peticija da ga se ukine kao komentatora, ako se može to tako nazvati, prije bi bilo ko-voli-više-alonsa-od-mene-i-to-javno-ne-pokazuje-ora.
stvarno ono neznam gdje vi vidite da on toliko Alonsa ono ovo......

kimi cim nesto malo bez obzira je u vodstvu ili full na kraju lik samo sa ne svrsi na "uuu RRRRRRRRRRRRRRaikonen" a ono stvarno jos dok je bio u Mclarenu totalno je Raikonen ono Raikonen ovo i on i neven uzhas,,,,,,,,, sad im vjerojatno nije oke sa vise ne vozi "srebrene strijele" pa su malo ohladili ali jos se ono njegovo posebo "RRRRRRR" jako dobro istice svaki put kad Raikonena komentira dok je Fernando malo "Ferrrrrrnando" a malo samo Fernando

anyway netko je rekao da je Massa mogao proci i kubicu,,,,,, mozda da je bilo vise do kraja jer BMW je dosta brz i Kubica se zna braniti,,,,,,, bio je i MS iza Alonsa u brzem Ferrariju vise od 10 krugova i nije islo

ovo sto je Massa napravio je totalan pokazatelj Ferrarijeve nadmoci McLaren ih jos jedini moze nesto slabo pratiti ostalima i nema bas smisla da se uopce pokusavaju boriti osim naravno ako nisu David Coultard on i Kubica su jedini pruzili pravi otpor Massi ostali su se mogli jednostavno maknuti s puta lakse bi i njima i njemu bilo
speedy-3 je offline   Reply With Quote