Citiraj:
Autor AMD
Daj nemoj ..... (da nebudem bezobrazan).
Susjed, kuća do mene, ima Renault Espace 2.2 dCi. Ovlašteni servisi i mutikaše trljaju ruke kad im dođe takav auto, ali sad ću ti reći prave cijene.
Dizna za njega sa poslom je kod nas kod ovih gore od 3400 kn na više.
U Sloveniji je isto to 2300 kn.
A sad istina.
Diznu nije potrebno kupovat. Pošto se dizna zaštopa, zbog naslaga nećistoća, postoji reparacija dizni i košta 600 kn sa poslom.
Prekjučer je mjenjao obadvije spone.
Prvi majstor mu je rekao samo za dijelove 4500 kn.
Pošto imam isto Renaulta poslao sam ga kod svog majstora koji mu je naplatio dvije spone (nije mu mjenjao krajnike jer su bili dobri), posao i optiku kotača 1150 kn.
Tako da fama o skupim djelovima za Renaulta je zbog ovlaštenih servisa koji nabijaju cijene i mutikaša.
|
gle jedno je kad se dizne samo zastopaju a drugo kad se full shebu,,, anyway isao na praksu bas u renault servis i znam jako dobro kakvi su to auti i koliko sto kosta,,,,,,, inace dizne se nemogu bas kod svakog "neovlastenog" mehaniara mjenjat jer ih vecina nema kompove za te aute a bez kompa se nemogu zamjenit
i sa je jos fora bosh dizne se mogu bez bada "popraviti" dok ove sto su mi bile na thaliji Delphi nemogu,,,, kad ode onda se moze samo s novom zamjenit,,,,
ti novi renaulti,,,,,, stvarno nakon 5 godina jako je pametno bjezat od njih jer se onda fino pocinju kvarit komadic po komadic,,,,, i vecina toga kosta....
i sto se tice neovlastenih servisa treba znat pogodit pravi,,,,,, jer ima more kretena koji samo naprave vise stete nego koristi pa se usteda pretvori u jos malo puno veci racun