Citiraj:
Autor Angelus
da se nebi krivo sporazumjeli,znamn da je teško prenjet humor preko tipki jednako ko ironiju al drugi dio je bio humor,a za prvi dio,nisam mislio da si taj,al on je bio kreten iz više razloga da me nebi krivo shvatio
EDIT:taj članak je izigravanje uživljnog fanatika po mome skromnome mišljenju,jer tehnički ako baš oš tak umanjenice su derivati od nečega,a nogomet je isto gra koja spada pod svjevrsni rang zabave kao i video igra,tako gledajući nogomet je nešto što traje već jako puno godina,znaći odnos nogomet-cod2=oboje igre
The world is in the eye of the beholder,
uvjek je sve subjektivno moj prijatelju,objektivno dok god imaš trunke osjećaja ne postoji..istina uvjek ima dvije strane
|
Ta kolumna je pokazala koliko u principu novinari malo znaju o gaming sceni.Isto tako pokazala je da se ti isti novinari ne libe komentirati igračku scenu kao hrpu klinaca koji nateravaju lopticu po ekranu. To su naravno vidjeli doma kod svojih 10 godina klinaca na PS2 konzolama - pa su ziher takve i sve igrice.
Kaj se tiće auti - nitko ih ne zove auteki. Reci nekome u lice da vozi autić i ako si niste dobri u najbolju ruku će ti opaliti šljagu preko lica.
Nazvati bilo koji sport igricom - je ejdnostavno blesavo. Usporediti gaming scenu i sportsku scenu - besmisleno. Zato jerbo postoji FIFA i igraš je - nisi nogometaš, isto koliko nisam niti ja pilot svemiskog broda.
Olegov članak je govorio o shvačanju laika što je to igra, tj. igrica. Kak veli moj stari - zmajevi lete po ekranu ...
Inaće preko on line igara sam sreo puno prijatelja IRL dok se igrao UT. Čak sam sa klapom putovao u Bugarsku da upoznam ekipu iz WoW-a. Teško da ću ići upoznati ekipu koja igra Sonic the Hedgehog ...
Nažalost novinari, a kao niti starija generacija, ne vide tu razliku. Srečom ( ili po meni ne ) već druga generacija nakon mene ima djecu, pa će i to doći na svoje. Ti će klinci imati svoje idiotarije, a mi ćemo komenirati njih kako dangube oko nećega ....