Hmm, ovako, napokon završio blok (sada već urezivanje navoja sam diplomirao

). Tako da je stavljen u komp. Počeli smo prvo sa raskopavanjem starog bloka, što se pokazalo teškim kada su cijevi provučene kroz sve moguće zapreke...
Onda sve rastavio, spojio novi blok, i stavio leak test pola sata, dokle sam skočio po artic silver...
onda kad sam vidio da blok ne curi, sve rastavio, stavio u komp, skužio da mi je blok premali za kopče, pa sam kombinirao kako da ga uhvatim. nakraju sam okrenuo kantu na bok, i samo lagano ga uhvatio...
nakon svih putešestvija (montaža, smočena matična i tako neke sitnice), uspio sam i komp upalit, a bogme i dva prime-a95 na drugoj opciji (max heat).
Rezultati su da na full loadu, novi blok hladi oko 4C slabije, to pripisujem daleko manjim gabaritima od starog, nova pasta i tako to...ja sam zadovoljan. mislio sam da je onaj stari blok puno gori

ispalo je da nije
sada kada sam i to završio, po glavi mi se vrte neke ideje za novi blok, vidjet ćemo...
eto i malo slikica...
1. Preliminarna testiranja
2. Stariji brat, i novo čeljade
3. U pogonu ovog časa
4. Uber kopča
Malo su mutnjikave slike, nemojte zamjerit...
EDIT:
Daklem, velike novosti, nakon daljnjih prčkanja, došli do slijedecih rezultata... razlika između novog i starog bloka je manja od 2C, ja mnogo hepi