Evo stigao u zadar jutros pa da kazem prve dojmove.
Performanse u igrama NFSMW/F.E.A.R. vrlo dobre. Klizi skoro na max detaljima, negdje izmedju medium i high je ok.
S ekranom sam vrlo zadovoljan native reza 1680x1050 izgleda odlicno, a posto je 17" velicina slova i ikona na ekranu je taman kako treba za ugodan rad.
Tezak 3.4kg skupa s baterijom, sto ga svrstava medju najlakse 17". Imao mi je prijatelj acera aspire 15" koji je imao 3.6kg..tako da je ova gromada relativno lagana.
E sad..Sat vremena gledanja divx, pola sata igranja NFSMW(pod smanjenom potrosnjom graficke,znaci morao sam smanjiti detalje)..i nakon toga prckanje i instaliranje programa, baterija je trajala 4 sata i 10 minuta, sto me najvise iznenadilo.
Tipkovnica savrsena , ima i numericku sto ce mi posebno dobro doci.
E sad da ne bi ispalo da ga samo hvalim.
Pozadinska plastika od ekrana se znatno uvija.
Ekran nije osobito svjetal.
Generalno, kuciste bi moglo biti kvalitetnije.
Malo nezgodan za prenosenje,jer svakako nije malecki, ali ja ga ionako mislim prenositi 3-4 puta mjesecno pa ne smeta.
Zakljucak
Evo bas ovaj post pisem na njemu i jos sve radi
Nisam neki ekspert na temi prijenosnika, ali sam pokusao dati neki svoj sud prema onome sto citam okolo po recenzijama.
Mislim da sam dobio dobru zamjenu za svoj desktop, koju cu moci seliti na fax i doma, posto studiram u drugom gradu.
Veoma zadovoljan, samo trebam ubaciti jos rama i za 5
Pozdrav.