View Single Post
Staro 21.03.2007., 07:20   #531
horza
ono ispred konpjuktora
Moj komp

horza's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Autor Emissary Pregled postova
Zašto je forum odjednom isključivo na hrvatskom?
jer živimo u republici hrvatskoj u kojoj je službeni jezik hrvatski, pa je bilo vrijeme da se i mi u potpunosti prilagodimo situaciji.
Citiraj:
Autor Matth€w Pregled postova
/snip/
Malo OnT što se tiče foruma, da, malo trokira ovaj zadnja dva-tri dana. Valjda ima veze s onim što je tor reko na ovoj temi http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=63973 Ili možda ne...?
da, trokira. radimo na tome.
Citiraj:
Autor JC Denton Pregled postova
Izmedju 21 i 22 sata sam imao groznih problema sa forumom.. nije se htjelo nista otvarati, izbacivao je database error, nije htio ostati, zbrčkao mi hrvatska slova pri postanju (a to postanje sam izveo na jedvice jade nakon pola sata...)...
Cisto me zanima sto se dogadjalo u to vrijeme?

EDIT: Evo valjda jos jedan problem - Kad odem na edit, ne postoji mi opcija da obrisem ovaj dupli post, pa molim da to obavi netko od administratora
da li si, odnosno da li je itko tko je ovdje pisao sad o problemima možda pročitao OBAVIJEST koja OGROMNA stoji na svakom dijelu ovog foruma?
Citiraj:
Autor rams Pregled postova
Hm, kod mene malo blesava situacija, kada u bookmarksima kliknem na PcE forum onda mi baca Database Error, ali kad sam sad kliknio na direktan link do jednog thrada onda radi, tako da sam sad obrisao link iz bookmarka i ponov dodao i sad radi
hm-hm.... brijem da ti nije do bookmarka, nego se jednostavno tako potrefilo.... imali smo nekih problema s bazom u zadnje vrijeme pa je forum znao bacati database errore. sorry

Horza (death dwarf)
birthsign: rebel

character perks
+95 excel organisation, +50 weather resistance, -20 energy, -35 image of reality, -80 house choirs

major skills
open-source, discussion, self-hypnosis, poetry, schtulichism

greater powers
final waves (alcohol hypnosis +30, self)
bat brotherhood (skip sleeping, -20 energy/night)
misunderstanding jokes (demoralise +50 in 30ft radius)
summon unknown female (demoralise +75 on target)

artifacts of choice
tv remote (hibernate +20 on self)
lounge chair (fortify sleeping +60 on self)
linux (destabilise system +45 on target)

little is known about this dwarf. he is known to be active overnight and unpredictable.
Cyrodiil citizens have witnessed him in a "thompson" tavern near his lair.
horza je offline