E ovako ja cu se ravnati prema wolvovom drugom nacinu flashanja dakle da ponovimo.
PRVO skinete sa ovoga linka far manager, xs i cid.
http://www.sendspace.com/file/p09mi5
i onda krecete od ovoga posta
http://forum.pcekspert.com/showpost....9&postcount=18
nadalje
za kameru
\ifs\settings\camera
evo link sa drajverima za kameru svi su u jednom fajlu al su razvrstani skuziti cete.
http://www.rogepost.com/n/6192426544
4.5 su defoltni drajveri od w810i i mogu reci da su govno kamera je prelosa tj toliko je losa da kada sam ju ja prvi put upalio mislio sam da mi je mob u banani.
ovaj drajver se nalazi ovdje ako slucajno iz nekog mazohistickog razloga ga pozelite staviti natrag
5.3 zuzav1 ovaj drajver je preradjen daje sliku bolju po subjektivnoj procjeni (ima manje noisa za 20%) plus sto su manje slike nisu pola mb vec su oko na 350kb je da meni nista neznaci velicina vec kvaliteta al ajde. JA koristim ove jer mi se cine za nijansu boljima od 5.6
5.6 heja ili tak netko ga je preradio neznam ime. uglavnom odlike ovoga drajvera su isto smanjena velicina slika (na mom w810 ima mrvicu vise noisa) ovo je vise manje sve subjektivno tako da probajte i njega. ima 16x zoom sto je da je digitalni al cete puno bolje vidjeti susjedin dekolte

uglavnom dobro je napravljen zoom.
8.53 Supercam by changrong kao sto ime samo kaze ovo su THE drajveri (kakve je i mutavi SE mogao napraviti da se potrudio) ovo su alfa i omega drajvera ALI postoji caka oni od vasega mobitela naprave pravi fotic, da dobro ste culi pravi fotic imate ponudjene mogucnosti landscape, sport, night uglavnom jedno 6 modova. slika je jako dobra puno bolja od sva tri ponudjena drajvera i toplo preporucujem svima. e sada ja ih nekoristim jer ja necu deset stavki itd ja samo ocu izvaditi mob van i slikati a ne namjestati ga. ovo je kratki opis kako drajver radi.
New features list:
Support 8 Scences: 1.0 normal,1.1 Portrait,1.2 Landscape,1.3 Nightportrait,1.4 Nightscene,1.5 sports,1.6 Beach/snow, 1.7 Document,1.8 Manual Exposure Scence.
EnhanceNight Shot: Rewriting the night exposed procedure, which uses a long exposure and low ISO to obtain best quality.
16x linear zoom: 16x smoothly Zoom for Day mode,normal zoom at Night mode.
Automatic Exposure lock: half press the shutter button for lock AE.
How to used?
Linear zoom: Macro on,Night off, Press zoom key to change.
Normal Zoom: Macro on,night on,Press zoom key to change.
change Scences: Macro off,Press zoom key to change.
EnhanceNight Shot: Just only turn night on, this is automatic work.
Automatic Exposure lock: half press the shutter button for lock AE, move to subject,press shutter.
Manual Exposure Scence: turn night on,change EV for exposure time. Best use of tripod prevent jitter.
to bi bila moja prica o cam drajverima (btw ako netko nadje bilo koji drajver da nije od ova 4 odma mi ga dati

preferiram 7.7ver tnx)
za zvuk
\ifs\settings\acoustic
evo link za zvuk tj za pojacavan
http://www.rogepost.com/n/8635333137je istoga.
e sada postoji jos par verzija ali svi govore da je ova najbolja a ja sam greskom pobrisao jos dvije ver. uglavnom ja koristim ovu i zadovoljan sam zvuk je glasniji za nekih 15%. nadalje ovo je drajver koji bi morao pasati na w800, k750 i w810 tako da probajte. NARAVNO BACKUP SVIH SOUNDOVA IZ ACUSTIC FOLDERA PRVO. stisnete shift i samo strelicu prema dolje oznacite ih sve i copy u neki folder.
mjenjanje skinova za mediaplayer
\tpa\system\multimedia\mp
ja sam imao problema sa ovime tako da ovo radite na svoju ruku zna player biti nestabilan stoga tko voli nek izvoli.
Dolazimo do zanimljivog djela za voajere (za zlobnike nisam takav jako

)
tpa/preset/system/sound
i.e. camerafocus.3gp, camerashutter.3gp
e ovdje se nalaze cam drajveri za zvuk (tko bi reko jel) e to su oni zvukovi kada slikate dakle prvi je onaj fokus kada se kamera "fokusira" a drugi je shutter noise.
Jelda kako je nervirajuce kada ocete tako dobru tre.. sliku uslikati i onda se cuje e ovo promjenite i vise se necuje . Daklem sa farmanagerom dodjete do foldera di cete vidjeti ovo i zamjenite sa ovim fajlovima (koje sam ja napravio bravo ja !

)
Evo link
http://www.rogepost.com/n/2024166994
i da u izborniku od kamere izaberete shutter noise 4 taj je necujan jel . Ovo bi moralo raditi i na k750 samo zamjenite ime ovoga fajla sa originalnim svojim mislim da se zove samo camerashutternoise tako da mozete imati i necujan k750.
Da napomenem sve radite sami ak nes zaje... mozete to ispraviti. u najgoru ruku cete morati dati 70kn za flesh moba kod nekoga

al to se nece desiti samo pratite korake. Nemojte se zuriti i sve moze biti gotovo u roku 10min.
Prvi puta kada sam flashao w810 mi je trebalo 40min a treci put 10 min sa time da sam mjenjao sve zivo. Nadalje za ovaj drugi nacin flashanja baterija NETREBA biti puna ja sam radio sa bat na 10%

.
Evo nadam se da sam pomogao jer sam ove fajlove trazio jedno 3 dana na 5 foruma

.
Nadalje ako netko ima problema sa prepoznavanjem moba to je 90% do usb drajvera ako nece nikako samo spojite mob sa usbom zgasen jel. skinite update aplikaciju sa ovoga linka
www.sonyericsson.com update software (jer sada ocito neradi govno od stranice pa nemrem dati tocan link)
I on ce automatski sa neta povuci usb drajvere i instaliti ih (ja sam tako napravio i sve fercera)
Evo da se pohvalim malo sada imam w810 koji nema zvuk slikanja, a ima bolje slike i manje slike. Glasniji je od normalnoga sa vise ljepsih menija. Ja sam zadovoljan. I da tnx wolvu sto me uputio di da kopam
p.s. imam neki custom pack za k750 koji bi navodno trebao biti jaaako dobar ali ja to nemrem isprobati ako netko ima zelje i znanja da proba (hy brunoRV

) mogu postati ovdje