View Single Post
Staro 08.03.2007., 16:38   #1
stu
Registered User

Datum registracije: Mar 2007
Unhappy pomoć, još sam na običnom carnetu

prvo pozdrav svima, ja sam student u zg, a inače iz rijeke. tu sam odmah probao doći do adsl-a, međutim telefonski broj mi nema tu mogućnost. nisam siguran zašto, jer se ne kužim, vjerojatno treba čekati da se oslobodi mjesto na centrali ili tako nešto...

uglavnom, od početka godine sam na carnetu i mučim se iz dana u dan i nabijam račun, jer još nisam pronašao rješenje. jedna mi je opcija da kupim onu karticu ili usb za bežično spajanje (ono što lovi u radijusu od 40m), pa da se spojim na gazdin adsl jer je on odmah iznad mene. no nisam siguran o tom, što mislite?

i navodno se nedavno otvorila mogućnost za onaj bežični internet, uz neki veći popust za studente, kao 50kn mjesečno ili tako nešto i moram se ići raspitati u SRCE. ali nisam na netu ništa našao o tom :? znate li vi nešto o tome, ili sam krivo informiran?

inače, napravim otprilike 1-2 gb mjesečno prometa, tako da mi ne treba nešto ekstra ekstra. ali važno mi je da je net brz jer znam po cijele dane biti na netu, organiziram neke stvari itd itd.. u rijeci imam adsl, i to onaj paket gdje plaćam 20kn svaku gigu, al sad nikako na zelenu granu

pa, savjetujte me, što da radim?

puno hvala unaprijed
stu je offline   Reply With Quote