Da...
svi programi
bi to trebali raditi, ali
ova kartica o kojoj sam već pisao, i koja danas ide natrag u HGspot
[wish me luck
] nije uopće imala opciju da razvuče sliku, da monitor dobije onaj "plasma feel", već samo FS sa crnim crtama sa strane... doduše sa priloženom, uistinu siromašnom aplikacijom... Dakle
"svaka aplikacija podržava sve formate".... NOT...
Dotična je bila toliko siromašna opcijama da bih joj na ulici najradije dao par kuna za sendvič
[čitaj: za opciju], i općenito sam bio jako razočaran. Sada bi kupio nešto bolje, jer "...ko ne plati kurbu platit će likara"...

Zato tražim savjete za dobru kombinaciju.
Dscaler? Pošto me muka natjerala da probam i to, jednino što mogu reći je stvaarno tweakerski odlična aplikacija, ima milijardu opcija, al je i ružan do zle trube brate, i teško je upogonit daljinac da radi s njim. Treba mi prvenstveno "lijepa" aplikacija (nemojte me popljuvat odmah, čitaj prvi post točka 3.

) i da ima podršku za gledat DVD-ove, bilo bi vrhunski.
A zašto tražim da ima supported wide rezolucije? Možda je marketinški trik, i kad malo bolje razmislim je sigurno to, ali u recenzijama nekih kartica je to posebno naglašeno (widescreen resolutions supported), pa ne znam... kao što rekoh, nisam normalan
[već neko vrijeme : stoopid ] i ne znam što odabrati.
Eto, ako se ko sjeti dobre kartice, i/ili dobre i lijepe aplikacije, pa čak i zgodne kombinacije istih, bio bih mu/joj jako zahvalan...
[korisnik se u žurbi oblači i juri na posao...]
Pozdrav!
: goood :