Citiraj:
Autor F1del!tY
ma sve ok,uglavnom tubu sam vratio decku ,malo sam poprico sa visagem detaljnije kaj se tice woofera i pojacala  ..uzeo sam focal Jmlab chorusa 700..predobar woofer aktivac 300w rmsa..uzivajte i fala na svim savjetima
|
WOW koji preokret
Sad kad kažeš što si kupio nadam se da te nisam uvrjedio s svojim ,socijalnim savjetom, koji koristi samo ono što si rekao da imas a ujedno i nije pisan u standardnom audiofilskom stilu tipa "koji vrag ti sad padaju na pamet takve gluposti poput trpanja tog sranja od auto tube doma u sobu"
Jer ruku na srce kad netko pita nesto tako jedini razlog te ideje moze bit nedostatak financija....
usput nisam ovde dugo ali kad vec drugi put spominjes tog visagea dobijam dojam da cjenjis njegovo sto napise pa mi u neku ruku nije jasno čemu uopče ovaj topic i pitanje ostalih ako ti je to privatno objasnio ...a moram priznat da se osječam malo zakinut što nemam priliku da to pročitam jer pretpostavljam da je napravio dobar posao sudeći po tome da jedan dan upadneš zbunjen nemajuči blage veze što želiš a sljedeči dan baš znaš da baš u tom određenom cjenovnom razredu želiš JMLam bufer tj. ne tražiš nešto najbolje za x kn več
znaš što želiš (što mi je manje nevjerovatno nego što bi bila glupa kupovina bas toga na osnovu jednog mišljenja)
p.s. nisam nabrušen te samo malo razmišljam naglas i samo bi me zanimalo kako baš taj bufer?