12.02.2007., 20:05
|
|
0 dB is my style.
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
Autor Ozy
Da ali to provjereno ne radi...oni mogu globalno područje odrediti tj. preko kog repetitora ideš,dakle globalno u kom se području nalaziš... A sad da će oni radi jednog moba sa kombijem i antenom hvatat ljude po selima...  Malo mnogo američki filmovi... : hello2 : : goood : Ipak smo mi,kako se ono kaže...ah da,na Balkanu... : roller :
Ljudima ne pronalaze auta sa GPS/GPRS a da će zbog mobitela ili dva... : hello2 :
Ali radi većih krađa po trgovinama se to i radi,kad se pokrade mac mobitela,a ovi imaju IMEI i onda se traži,tako sam svjedok gdje su mi "poznaniku" došli na vrata čim mu je seka ubacila karticu u mob i nakon dan-dva korištenja... Inače to je bila krađa mobitela do 5K kn i preko neznam koliko,50.ak komada...i on uzme od tog šanera...ccc... : roller :
|
Vidi se da pričaš o nečemu o čemu nemaš pojma, naime svaki mobitel je odjedanput spojen na tri repetitora i oni te mogu lagano naći pomoću trigonometrijskih funkcija (točnost je do nekih 10 metara). Sad se ne mogu sjetiti di sam čitao o tome.
|