View Single Post
Staro 05.02.2007., 14:55   #10
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor tWenty312 Pregled postova
Vjerojatno cu po principu eliminacije, doduse nisam siguran je li stvar u windows XP CD-u, ipak stavio sam 2 razlicita, sumnjam da oba zafrkavaju. Smijem li izvadit samo jedan stick, odnosno jedan ostavit? Mislim jel moguce da samo jedan radi, koliko sam cuo moraju RAMovi bit upareni da bi to uopce sljakalo. Osim toga razmisljam o nabavki i instalaciji Viste, vase preporuke? Komp mi treba za rad + igre.

btw. pokusao sam stavit 400W nekog jeftinog napajanja za 100kn, komp uopce nije htjeo bootat, pocne loadat windows (onaj intro screen sa loading barom) i stane. Nakon nekoliko restartanja sam uspio pokrenut, doduse errori su ostali.

Hvala na pomoci.
Tvoji stickovi su testirani i 100% je garantirano da ce radit zajedno (ako si ih kupio u paru),ali to ne znaci da ne rade odvojeno. Probaj samo sa jednim stickom pa vidi da li se sve to desava. Ako je napajanje novo,99% sam uvjeren da nije napajanje. Stisni jos jednom sve na ploci iod grafe do ostalih PCI kartica koje imas ako ih imas. Probaj i u drugi vga utor na grafickoj ( i to se znalo desavat,recimo na jednoj 6600GT koju sam imao ,nije se htio dignut win ja jednom DVI ulazu a na drugom je radilo bez problema)
spawn je offline   Reply With Quote