View Single Post
Staro 19.01.2007., 01:01   #12
jjd37
Premium

jjd37's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor gorluk Pregled postova
Nemaš potrebe za dvojezgreni procesorom, a imaš za 4GB rama...oukej
Nemam ni za to neke osobite potrebe ali kad mogu zasto ne. Za dvojezgrenim nemam potrebe jer ne radim nikad dvije stvari odjednom (a za surfanje povremeno slusanje muzike i gledanje filmova te igranje-ovo narocito: nuts : - svako u svoje vrijeme i jednojezgreni je dovoljan a i igrice bas i ne mare za dvojezgrene dapace rade probleme).

Citiraj:
Autor Fleks
Pa treba mu za vistu kuzis ono
Mislim ovo je jos jedan od onih ''fors'' threadova.
Gle. Uzmi e6300, adekvatnu ploču za to, 8800gts, 2x1gb rama i to pogoni sa nekim brand napajanjem tipa seasonic 430w.
Ovo ti je bacanje love, makar sumnjam da ces ikad kupit takvu konfu, al kad vec pitas....
Kao sto sam gore napisao ne treba mi dvojezgreni jer ga igrice ne kuze (bar ona koju najcesce pokrecem). A sto se tice kupnje ili kako ti kazes "fors" tredova vecinu stvari vec imam od ranije sad samo nabavljam jos plocu (ako bog da sutra ujutro) i da mi se vranoga javi u vezi druga 2Gb memorije i mogu prijeci na sastavljanje. Da i jos nesto Vistu mi sasvim dobro tjera i ovo sta imam sada . Obzirom da Intel nema u ponudi jednojezgrenih procesora baziranih na C2 jezgri (ili ja ne pratim bas dobro) ovo smatram kao nadogradnju postojeceg.: cheers2

Zadnje izmijenjeno od: jjd37. 19.01.2007. u 01:23.
jjd37 je offline   Reply With Quote