Citiraj:
Autor gorluk
Nemaš potrebe za dvojezgreni procesorom, a imaš za 4GB rama...oukej
|
Nemam ni za to neke osobite potrebe ali kad mogu zasto ne. Za dvojezgrenim nemam potrebe jer ne radim nikad dvije stvari odjednom (a za surfanje povremeno slusanje muzike i gledanje filmova te igranje-ovo narocito: nuts : - svako u svoje vrijeme i jednojezgreni je dovoljan a i igrice bas i ne mare za dvojezgrene dapace rade probleme).
Citiraj:
Autor Fleks
Pa treba mu za vistu kuzis ono
Mislim ovo je jos jedan od onih ''fors'' threadova.
Gle. Uzmi e6300, adekvatnu ploču za to, 8800gts, 2x1gb rama i to pogoni sa nekim brand napajanjem tipa seasonic 430w.
Ovo ti je bacanje love, makar sumnjam da ces ikad kupit takvu konfu, al kad vec pitas....
|
Kao sto sam gore napisao ne treba mi dvojezgreni jer ga igrice ne kuze (bar ona koju najcesce pokrecem). A sto se tice kupnje ili kako ti kazes "fors" tredova vecinu stvari vec imam od ranije sad samo nabavljam jos plocu (ako bog da sutra ujutro) i da mi se vranoga javi u vezi druga 2Gb memorije i mogu prijeci na sastavljanje. Da i jos nesto Vistu mi sasvim dobro tjera i ovo sta imam sada

. Obzirom da Intel nema u ponudi jednojezgrenih procesora baziranih na C2 jezgri (ili ja ne pratim bas dobro) ovo smatram kao nadogradnju postojeceg.: cheers2