Citiraj:
Autor nicko
Ma mislim da moze i prvasic i bab od 60god zastiti mrezu....u uputama od routera postoji doslovno par redaka sa slikama kako namjestit zastitu...
Pa zar je to problem?!?!
|
Nije problem, slažem se s tobom. No tema nije o tome da li je problem namjestiti zaštitu. Tema je o, da citiram Tora "kulturi ponašanja i općeg sustava vrijednosti pa i morala ako hoćeš" (priznajem thread nije točno tako počeo no u samom je početku skrenuo tim putem).
Citiraj:
Autor nicko
Nego ljudima se neda ni pogledat, sve bi oni automatski i onda se zale t-scumu kako im je velik racun...pa sami su si krivi...
Da se razumijemo, ja se ne kacim na lokalne mreze niti ne namjeravam, ali brate, kad tako ostavis otvoreno, pa 'ko ti je kriv...
|
Drago mi je što to ne radiš, jer su me neki ljudi koji su objavili svoj post u ovom threadu jako razočarali... Ne sviđa mi se samo tvoje razmišljanje o krivici žrtve koja iz nekog razloga nije znala/mogla/pročitala/naučila kako postaviti zaštitu.
Citiraj:
Autor nicko
Po ovoj logici, onda nam uopce ni ne treba wlan zastita niti ikakve enkripcije kad bi svi bili 'posteni'....
Isto kao da banka ostavi sef otovren...pa sad ti ne uzmi $$$....
|
Ja ne bih... I ne, ne pravim se nevin niti se želim prikazati kao čovjek koji nikada nije napravio ništa nemoralno. Jednostavno ne volim ljude koji kradu i koji se tješe činjenicom kako su si žrtve same krive kada nisu znali/mogli napraviti nešto što su trebali. Pa u pi*du strininu, nije kriva osoba od koje se krade, krivi su lopovi koji misle da treba iskorištavati tuđe neznanje.