Tema: Reputation?
View Single Post
Staro 17.12.2006., 19:13   #248
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor atha Pregled postova
Nisam o tome pricao, sve si fulao.
Poanta je u tome da ako me nesto zanima necu reci "koji qrac je ovo", "sto vam je ovaj novi qrac od reputacije" , " ".... zisku?
Lijepo se pita, i dobijes odgovor na razuman nacin. Jako sam strpljiv i uvijek spreman pomoci. No, na upite na onakav nacin, od mene neces dobiti odgovor.
A sada se opusti. Silicij.
Dobro. Evo, ja sad lijepo pitam: što utječe na reputaciju? I kako se gubi ista? U redu, sad ste rekalibrirali sve i izgubio sam 8 reputation pointa. Sad imam 4. OK. Al Reputacija ispod siga mi je sa 3 pala na nulu. A ne vidim da sam dobio ikakav bad reputation point. Dvije godine i kusur sam na forumu, i ne nabijam si postove tak da pišem LOL i slično. Fakat se trudim pomoć i dat savjet i slično. Jer to je i smisao ovog foruma. Pa dakle recite mi, što je točno odredilo da mi je rep s 3 pao na nulu? I nemojte mi govorit "kakve veze ima kolki ti je rep". Da nema veze, nebi se reputacija ni uvodila. Reputacija ima smisla, pogotovo na tržnici. Ak fakat nema veze, ukinite ju. Jel reputaciju daje admin ili neki software? Ak daje software, zanima me što utječe na istu?
Eto, lijepo sam pitao i očekujem odgovor.

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F