Tema: Reputation?
View Single Post
Staro 17.12.2006., 18:16   #236
windfucker
Guest

Citiraj:
Autor atha Pregled postova
Nisam o tome pricao, sve si fulao.
Poanta je u tome da ako me nesto zanima necu reci "koji qrac je ovo", "sto vam je ovaj novi qrac od reputacije" , " ".... zisku?
Lijepo se pita, i dobijes odgovor na razuman nacin. Jako sam strpljiv i uvijek spreman pomoci. No, na upite na onakav nacin, od mene neces dobiti odgovor.
A sada se opusti. Silicij.
O.K.,peviše se teških riječi ispucalo na sve strane...nisam nerazuman čovjek,i jasno mi je da sam tome i sam podosta kriv...POVLAČIM sve ono što bilo koga vrijeđa,i PRIZNAJEM da sam prenaglio.Ne da nije bilo razloga,bilo je,ali način moje reakcije-NIJE u redu.
Sa moje strane,gori lula mira...ja ću se potruditi da malo prokužim bolje pravila u Ujedinjenim Silikatnim Bespućima(daa,daaaa,TO vam je pravo značenje USB-a,i nemoj da mi netko sada opet spomene da nisam ništa pridonio forumu!)i,a vi probajte unaprijediti sustav obavještavanja,jer ako reputacija ne znači nešto previše(mislim da je ovo Torova izjava negdje gore)-logično pitanje:čemu onda služi?Jer,gospodo,imamo veliku hrpu upitnika nad glavama...nisam jedini,u tome je stvar.A to vam govori:ili imate (znate kakve) ljude na forumu-ili komunikacija ne šljaka.A forum bez dobre komunikacije je..."zisku"?Zato onaj jmke,u najboljoj namjeri.
E,da:skidam onu ponudu za reputaciju na tržnici(ionako mi je 80% postova tamo,ha?),ipak sam je odlučio zadržati.A svoj cilj postigao.
editić:novom vlasniku,neka je sa srećom,al' nek' pazi,upozorio sam...

Zadnje izmijenjeno od: windfucker. 17.12.2006. u 18:32. Razlog: sad vidio da mi je reput. otišla