Citiraj:
Autor atha
Ocekivao bih da ce osoba od 31g odgovoriti malo zrelije i ljudskije sloziti post. Samo eto, prevario sam se. Nemoj se cuditi ako vec za ovo dobijes negativnu reputaciju. Sto nebi bilo ljepse da pitas administratore ako se dogodila kakva promjena u sustavu reputacije zadnjih dana, ili da provjeris i sam u svojem control panelu od kakve si reputacijske bodove dobio te za koje postove.
A i na kraju krajeva, nitko vas ne drzi ovdje. Ako vas brine koliko brojeva ispod avatara imate, a ne kakve postove ostavljate i kakve utiske ste ostavili svojim odgovorima i radnjama na forumu - zapitajte vi seba ista pitanja koja ste napisali pce teamu te koliko ste uopce doprinijeli forumu.
|
Jasno da ne mogu pratiti sve promjene odjednom,dragi moj Atha.Možda ti to nebi pretpostavio,ali neki od nas u ovim godinama imaju i svoje zanimanje,obitelj...šta da ti kažem,-ima života i izvan Silicija,vjeruj mi!Zato si ti tu,da malo pomogneš,zar ne?Ako se nešto mijenja na osobnim postavkama,a čovjeka se ne obavijesti o tome,jasno da se pitam koji ***!Jasno da nisam neki stručnjak(nikakav,da budemo precizni!),kada su računala u pitanju,i istina je da ne mogu puno doprinijeti forumu.Ako je to uvjet,onda ga stavi kod prve registracije,tako da mi,koji uglavnom trebamo pomoć,ni ne dolazimo na ovakve forume.A ako malo bolje pogledaš,vidjeti ćeš da nisam usamljen u mišljenju glede reputacije.
Ako mi reput. padne,kao što si to u svome produhovljenom(evo i moja vizija tvoga posta) postu najavio(ni Freud me nebi bolje skonto),onda je to odraz tvoga ega,a ja sam premator,kako si to dobro primjetio(indirektno),da bih se zezao sa tim.Bar je WEB širok...
NIKOGA nisam imao namjeru vrijeđati.Loviš se za "stil",a namjera ti promiče ispred nosa.Ako oćeš samo geekove na forumu,a nas ostale,ko zarezuje,samo reci.