Citiraj:
Autor Ph03n1x
ovak. dakle situacija se pogorsava. izgleda da postoji manjak d9 cipova jer ih sve manje memorija ima. crucial je tesko dostupan jer svi ballistixi jos uvijek koriste d9gmh cipove (neki i d9gct)...
d9gkx je gotovo nemoguce naci kod nas...
ovaj supertalent koji je lord clockan kupio mozda jos ima d9 cipove, ali sire se informacije da i oni pocinju prelazit na promos...daj mi reci, Lorde jesi ih isprobao? kolko idu?
@stublina...ne bih se zacudio da se na tim plocicama nade neki promos, stovise za tu cijenu vrlo je moguce...
zasad, moze se samo biti siguran za memorije koje su deklarirane na 1000 ili vise Mhz ili na 800Mhz uz 3-3-3-x latencije...to vrlo vjerojatno jos uvijek nosi neke D9 cipove...nizi/jeftiniji segmenti tesko...od jeftinijih mozda jos uvijek stari dobri goodram pro ima d9gmh
|
slažem se, pogotovo s ovim u vezi Super talenta, čitam i na XS-u i drugim siteovima kako se više ne zna što se stavlja u donedavno kod nas nenad*ebive Cl4 "overclocke", jer je Microna manjak, pogotovo "gkx", i moja je preporuka također Goodram pro, ja kupio prije 10 dana u Ve-Milu 512 Mb natjerao ju na 1080mhz pri 2,34V