Grunulo mi napajanje nedavno i odnio sam ga na reklamaciju u HGSpot... jucer sma se cuo sa tipom iz servisa i najvjerojatnije cu dobit novo.. nakon 3 eksplozije drugo nisam ni ocekivao... i potvrdio mi je tip da dolazi u obzir doplata za neko drugo napajanje..pretpostavljam cak i za bilo koji drugi artikl.
Anyway.. napajanje u igri je ovo iz siga, TG380W.. danas kosta 500kn kod njih a ja sam ga platio skoro 600 ako se ne varam.. no sad nije ni bitno po kojoj cijeni mi priznaju "povrat novaca" nego me samo zanima koji od ova dva modela koje HGSpot nudi za 625 i 632 kn da uzmem.. i zasto naravno. Eventualno ako imate neke bolje prijedloge u tom rangu. Nije greda dodati jos 100tinjak kuna no ovo za 800 i vise kn je DEFINITIVNO previse...iako bi vrlo rado imao onaj Easycon..pretpostavljam da je TO serija sa onim konektorima i kablovima koji se ustekavaju u napajanje po potrebi.
Uglavnom pitam jer ne znam te njihove nazive sto znace.. Xeye, 2Force i slicno.. znam samo da ovo Zeye svijetli.. i to mi nije bitno. Bitna mi je samo kvaliteta i pouzdanost. Zato sam i pljunuo za Tagana in the first place.
Sad cete reci kakva ti je to kvaliteta kad ti je napajanje samood sebe grunulo.. no uzmite u ozbir na do nije prdvo koje mi je doma otislo.. ali je prvo koje nije skurilo i plocu i hard skupa sa sobom.. pa za sad ostajem na Taganu.. jos uvijek mislim da kolko para tolko muzike.
Tak da.. kratko i jasno.. koje je bolje i zasto: Xeye ili 2Force?
Hvala