View Single Post
Staro 03.12.2006., 13:02   #14
frANZi
Dr. Gonzo
Moj komp

frANZi's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Rejting se nikako ne može napumpat.

Nemojte ljudi gledati na www.ebay.com, nego na www.ebay.de ili www.ebay.at (jer je obično jeftinija dostava, ali u ovom slučaju kod emissary-a je dostava za hr $7)

Treba paziti kod cijene dostave. Na kraju svakog oglasa postoji forma u kojoj se izabere država u koju treba ići dostava, tako da to obavezno morate napraviti. Negdje je dostava ograničena samo na EU, negdje samo na Njemačku ili Austriju, a negdje može u cijelu Europu.

Na ebay-u ima stvarno jeftinih stvari. Ja polovne niti ne gledam, nego samo one s oznakom Sofort&Neu (Odmah&Novo). To obično prodaje neka firma iz DE ili AT, a zna biti i do 50% jeftinije nego u Hrvatskoj. Ja sam kupio Sonic Towera za 210kn, s uključenom poštarinom, preko Ebay-a.

Još nešto, postoji puno ljudi koji žele zaraditi na poštarini, tako da cijena poštarine NIJE fiksna. Dakle, uvijek treba dobro pogledati na dnu stranice koliko dođe poštarina za Hrvatsku i postoji li uopće mogućnost slanja u Hrvatsku.

Što se tiče ovog procesora, ostalo je još 6 dana do kraja aukcije. Zadnji dan će se cijena dosta popeti.
frANZi je offline   Reply With Quote