View Single Post
Staro 03.12.2006., 00:45   #19
Yoman
Premium
Moj komp

Yoman's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Evo da neotvaram novi topic evo slika temperatura.
Naime radio sam test temperatura na sobnoj temp 13(naravno u jakni). Otvorio sam prozor na 2 sata i smrzavo se u ***enoj sobi njuškajuci po forumu i svakih 15 min gledajuci na termostat. Kad je temp dosegnula 13C i nije se smanjivala pola sata ostavio sam komp na 15 min u idle i stavio sve coolere na full. Vrtnja Cpu coolera se nevidi jer su PWM i CPU spojeni na poteciometar.
Na CPU je sonic tower, a na chipsetu je original cooler a ne HR-05 SLI kao u sigu(jos nisam kupio). Na grafi je orginal cooler. Sve troje ima arctic silver pastu. Na dodir Sonc tower jako leden te kroz ruku poćne prolazit neugodan osjecaj i nemre se dugo ruka držat na njemu.
Evo slike (temp sobe 13):

Procu je smanjena voltaža na 1.2V i radi full stabil a chipset je namjesten na 1.5 al je 1.47.

Evo dok sam ja pokazao ekipi na MSN-u sliku i objasnio im kaj sam radio i dok sam napisao prvi dio posta proslo je pol sata i sobna temp je pala za jos 2 stupnja tocnije na 11C. Da vi znate kak je ovo ***eno hladno dok sjedis za kompom i tipkas. BRRRRRRRRRRR....

Evo i slika (temp sobe 11C):
Yoman je offline   Reply With Quote