Citiraj:
Autor Rijecanin
...više od ovoga mi se sviđa jedino Optima i njihov flat-mini jer kao da ga je netko upravo za mene izmislio.....
|
A vodatel?
Inace, danas bili neki monteri kod susjeda (firma) i kad ono na majstoru pise VODATEL. I ja odmah
Jeee stigo vodatel triple play do moje zgrade!!!: evil :
Pitam ja lika kada bi mogao meni fino optiku smontirat, a on veli "nije to optika"

.
U biti oni postavljaju nesto drugo i nije iz vodatela, vec samo izvode radove za njih (last mile).: hitthewa I onda se sjetim kako sam negdje procitao da je netko uzeo vodatelov triple play i da su mu jos dodatno nesto naplatili i da je malo previse ispalo. Pa sam onda procitao da to nije vodatel kriv, vec oni koji su montirali u stanu (dakle ovi koje sam danas vidio), tj masno su naplatili one PVC kanale i bog te pita sta.
I tako odmah mi pao mrak i ja ode. Pa onda lijepo nazvao vodatel da vidim da li jos uvijek imaju mene u planu za 2 godine i kad ono ugodno iznenađenje. : goood :
Navodno tekom im neda da udu u DTK u neka 2 kvarta, a poslije ta 2 kvarta im je centar na redu
I pitam ja kada ce to biti i kaze zenska prije proljeća.

.
I da za sve koji bi si to uzimali, dobra vijest. Oko nove godine ce KONACNO napraviti detaljniju kartu dostupnosti. Toliko...: evil :