Citiraj:
Autor atha
Da, placa se na taj nacin po 1GB 15kn, i nakon 13 potrosenih se vise ne naplacuje, odnosno imas FLAT. No, to zvuci totalno neisplativo.
|
Nije poanta da bude isplativo, nego da se izbjegnu nebulozno veliku računi ako se netko s***e pa ne uzme flat. Primjerak, uzmeš paket od 1GB, i uglavnom ti je dosta, dok ti (hipotetski) neodgovorni klinac ne upozna torrente... Umjesto da ti nabije račun od recimo 500 kuna (jer se može) automatski će se prestati naplaćivati promet nakon potrošenih 13GB, što je po meni skroz OK... S druge strane, ako ti usred mjeseca baš zatreba flat, recimo baš hitno moraš pocuclati 30GB s neta, platit ćeš nešto više za flat, ali opet ne pretjerano... i nećeš morati čekati slijedeći mjesec za prelazak na flat... Da ne spominjem da "prisilni" flat i dalje manje košta od MAX ADSL standardnog flat paketa...
Ljudi moji, pa Iskon je u vlasništvu T-Coma, što ste očekivali... ovo je mali, ali ipak korak naprijed... Upload je pojačan (što mene veseli puno više od downloada), cijene (i veza, i prometa) su manje, napokon se plaća jedinstvenanaknada umjesto kretenskog plaćanja svake pojedine.... prikaz broja se ne mora plaćati retardiranih 12 kuna.... Sve u svemu, ja sam zadovolja, poprilično.... još da je dostupan gdje bi bila moja sreća i veselje.... više od ovoga mi se sviđa jedino Optima i njihov flat-mini jer kao da ga je netko upravo za mene izmislio.....