Citiraj:
Autor Narthex
pozdrav,bas sam nedavno kupio gore navedenu karticu (64mb, agp verzija)
|
Cestitam.
Citiraj:
Autor Narthex
kartica jedino radi s default windows driverima i to samo u 800x600 rezoluciji, sam pokusaj promjene rezolucije dovodi do gubitka slike te praznog ekrana.
|
Buduci da si se vec angazirao za nove drivere onda isto napravi i sa zadnjim
zadnji BIOS-om (cisto, update-a radi)
Prije uobicajene Matrox rutine (novi driveri+BIOS) takodjer
budi siguran da si posteno smaknuo sve ostatke drivera prosle kartice. Znaci Safe~modiranje i vec uobicajena rutina. Tek onda ponovi instalaciju.
Takodjer, buduci da spominjes gubitak ekrana... odi na :
START/RUN/msinfo32 (enter) ... pogledaj pod Hardware Resources/IRQ's, dal se mozda, mozda, tvoja P650 "miluje" sa nekim onboard dodatkom na ploci, dal solira samostalno brojem?
Vidim da si ionako vec
vec postao na Matrox forum, pa svakako napravi stvari koje PeterB sugerira.
Provjera karte u drugoj masini je dobra usteda vremena i jos bolja motivacija za ponovo, pravilno instaliranje.
Svakako provjeri.
Citiraj:
Autor Narthex
bacio sam oko na matroxov forum al iskreno nis sto sam tamo procitao nije pomoglo pri rijesavanju mog problema. dunno...
|
Baci oko ponovo na forum ako ti ove spomenute stvaro ne saniraju problem.
Citiraj:
Autor gorluk
Matrox ima užasan tech support, toliko sam se j***o s njima da sam na kraju dao frendu karticu i kupio ATI.
|
Da, ATI je agilan u podrsci kao vlada u reviziji privatizacije.
Dobar kontrast.
Citiraj:
Autor gorluk
Cut/...svima su lagali, davali krive informacije, preporučivali promjene hard diskova, memorije, matične ploče, procesora,
|
Ovako subjektivno izopcavanje nekoga, uz to jos prikazanog kao multiplikacija lovacke price ("svima su lagali") - dugo nisam procitao. Nisi mogao izabrati pogresnije ime za ovakve komplimente. Goreg supporta medju grafickim kartama
zbilja nema
Citiraj:
Autor gorluk
Ne kažem da nekim ljudima možda ne pomognu, ali nas dosta je imalo iznimno ružno iskustvo s njima.
|
Trebas osnovati klub, jer ovo mi je prvi glas ikad.