View Single Post
Staro 08.11.2006., 15:11   #25
Renesis
Ex-Gastarbajter
Moj komp

Renesis's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
ako se sve složi kako treba, nema straha da će voda propustiti, jednake su šanse da ti se dogodi strujni proboj i sve pobije...

chieftec 340W i nije neko napajanje koje se nešto pretjerano grije, ja bi to izmodao da stavim 12cm, koji se pali po potrebi i gotovo... eh, da imaš neku beštiju od 500W+ e onda više ni 12cm nije dosta kada ga našiljiš...

recimo meni koji patim na tišinu, 8cm ventovi nisu baš u planu, jer da bi dovoljno dobro radili, moraju se vrtiti brzo = čuti. ja sam najzadovoljniji sa Sharkoonima 120mm @ ~550rpm-a... a ima još puno ljudi ko ja, ili čak i gorih

nije stvar u tome da se hard MORA hladiti vodom, nego je stvar u tome da se hard hladi vodom kako bi se u POTPUNOSTI zatvorio sa PUNO spužve , znači cilj je da se hard maksimalno utiša, a onda treba nekako i toplinu odvuć... tu ulazi voda u cijelu tu stvar...

eh sad, da je ovaj marioxp bio čovjek sa realnim produktima, a ne samo neka faca koja je tu došla prodavat maglu, onda bi saznali gdje nabavit gel koji vodi toplinu... vidjeh to jednom na nekom japanskom sajtu, i od onda više nikako... a s time se uvelike riješi dosta problema...

staying tuned

Abit IS7-E + TR NB-1
Intel Pentium 4 2.8E@3500(250*14, 1.45V) na vodi
2x512Mb DDR Kingston (2.5-3-3-7, 200Mhz)
ATI Radeon 9800PRO 128Mb @ default (412/385 max)
Audigy 2 ZS, SkyStar 2, Hauppauge WinTV, Hitachi 160Gb
Logitech Z-5500, Xerox XA7-19i
Moja makina - tišina je prednost

A. Einstein - Samo su dvije stvari neograničene, ljudska glupost i svemir, a za svemir baš i nisam siguran.

Homemade custom kanta - projekt
Homemade vodeno part1
Homemade vodeno part2
Renesis je offline   Reply With Quote