ako se sve složi kako treba, nema straha da će voda propustiti, jednake su šanse da ti se dogodi strujni proboj i sve pobije...
chieftec 340W i nije neko napajanje koje se nešto pretjerano grije, ja bi to izmodao da stavim 12cm, koji se pali po potrebi i gotovo... eh, da imaš neku beštiju od 500W+ e onda više ni 12cm nije dosta kada ga našiljiš...
recimo meni koji patim na tišinu, 8cm ventovi nisu baš u planu, jer da bi dovoljno dobro radili, moraju se vrtiti brzo = čuti. ja sam najzadovoljniji sa Sharkoonima 120mm @ ~550rpm-a... a ima još puno ljudi ko ja, ili čak i gorih
nije stvar u tome da se hard MORA hladiti vodom, nego je stvar u tome da se hard hladi vodom kako bi se u POTPUNOSTI zatvorio sa PUNO spužve

, znači cilj je da se hard maksimalno utiša, a onda treba nekako i toplinu odvuć... tu ulazi voda u cijelu tu stvar...
eh sad, da je ovaj marioxp bio čovjek sa realnim produktima, a ne samo neka faca koja je tu došla prodavat maglu, onda bi saznali gdje nabavit gel koji vodi toplinu... vidjeh to jednom na nekom japanskom sajtu, i od onda više nikako... a s time se uvelike riješi dosta problema...
staying tuned