View Single Post
Staro 04.11.2006., 12:46   #17
makishon
Premium

makishon's Avatar

Datum registracije: Jul 2006
Citiraj:
Autor Perki Pregled postova
Gle, mogu ti preporučiti stvar čisto iz korisničkog kuta, ali nisam trgovac i ne želim se baviti nikakvom vrstom trgovine. Mogu ti reći prednosti a bogami i mane tog CISS-a, ali samu kupnju češ si morat sredit na neki drugi način.

Da sam recimo poduzetan i da imam big cohones, već bih imao parsto CISS-ova na lageru.

Inače, upravo na gornjem linku (pri dnu) je gumbić "order". Dalje ide preko Yahoo-a. Primili su mi i hrvatski Mastercard, a može i Visa. Stglo je za 10 dana od dana plaćanja.
Na cijenu se još plaća i PDV. Oslobođeno je carine, ali se plaća carinska i upravna pristojba. Dodatno, od carine do mene, paket putuje kao vrijednosno pismo pa se i na to plača poštarina. E, da. I kartičarska kuća (ili banka , ili tko već) si odmah uzme par dolara prilikom plačanja, tj. autorizacije.

Sveukupno me izašlo nekih 1000 Kn (uzeo sam sa tintom).
skinuo sam Installation Manual http://help.echostore.com/CISS/conti...nstruction.pdf

nije mi jasno kako se zatvori poklopac na printeru (iznad tinti) kad ona vodilica ide u spremnike ?

stavi koju sliku ako nije problem , da vidimo baš kako izgleda to u praksi.puno hvala, pozdrav.
makishon je offline   Reply With Quote