View Single Post
Staro 18.10.2006., 10:42   #18
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor morph Pregled postova
Foobar trazi nesto vise korisnikovog vremena, ne radi na principu skinova kao winamp. Ne trosi puno resursa (ovisi o tome koje su opcije ukljucene), sve se moze prilagoditi zeljama korisnika, podrzava prikaz tekstova pjesama i njihovo skidanje (+ jos puno opcija), ali ponavljam trazi dobre volje i vremena.
traži PUNO korisnikovog vremena.. prikaz tekstova pjesama? meni apsolutno nepotrebno..

Citiraj:
Autor Ladybug Pregled postova
I ja toplo preporučam Foobar, pogotovo zato što Foobar uzima puno manje memorije na kompu, što je kod nas sa malim pogonima jako bitno. Nije toliko kompliciran koliko je pun opcija pa ih sve želiš upoznati. Posebno je pogodan za music freakove. Izgleda kao normalan Browser? Hm, lol..
ne razumijem zašto svi spominju trošenje nekakvih resursa, kad doma imajukompove koji su jači nego NASA-ini kompovi prije 15godina...
šala mala, ali iskreno, ja winamp koristim od vremena P133 i 16mb rama, pa nikad nisam osjetio da mi jede PUUNO resursa... Mogu bez problema u isto vrijeme surfati, slušati muziku, obrađivati slike, ili što god hoćeš.. također i igrati se ako vam ne smeta pjesma i zvukovi od igre u isto vrijeme... meni smeta.. I NE OSJETIM smanjenje performansi ako mi je Winamp uključen...

Citiraj:
Autor Bruno_Rv Pregled postova
Ja sam probao i quintessential i mogu reci da je odlican. Ne playa filmove ali kao alternativa winampu je odlican.

Mozes li ti meni srediti da foobar izgleda kao na slici 4,6 i 7 i lijepo mi posaljes na mail cijelu instalaciju + cfg file ?? Placam cevape,pivu i kinder cokoladu.
Možeš miposlati link ili koji screenshot..? edit: nema potebe skinem ga s neta

Također,ako će meni tko poslati ovo što traži BrunoRV.. plaćam vegeterijansku pizzu, mineralnu i čokoladu za dijabetičare...

Citiraj:
Autor atha Pregled postova
Nego...svejedno je, oba rade svoj posao, sve ostalo je kako se kome koji player svidja. Foobar nije kompliciran, osim ao izuzmete 10min za prvo podesavanje i maximalno prilagodjavanje svojim potrebama. Sve ostalo nakon toga je sejvanje i kasnije importiranje zeljenog setupa.

Ne mogu se s ovim složiti da Foobar nije kompliciran... ja sam ga uspio nekako upogoniti, izgleda ko šareni cd ripper :P, a za to POČETNO prilagođavanje sam izgubio, brat bratu, dobrih 10ak sati...
i dalje ne kužim kako dodati nove jesme, nove albume u player...
Gabre je offline   Reply With Quote