View Single Post
Staro 16.09.2006., 12:39   #110
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor Jelc Pregled postova
Iz istog serijala-Another World je isto bila dobra igra.
Da i ovdje odradim zakašnjelu šiftu danas

Another World je prica za sebe, jel se ti samo sjecas onog misticnog uvoda?
Pa to je mali film mistike. Lucidne ideje, solucije... prgavo teska dva nivoa, nekakav Goticki sound.

Ovaj tjedan povecao sam kolekciju za jos par dodataka i masina

No otvorit cu posebnu temu ovdje da ne trpamo sve u Amigu kad ona ima vise nego dovoljno tematike.

Iskoristio sam ciscenje tih novih stvari (jos u toku) da provjerim Mobo baterije
na Amigama, posebno na A2000 koja zna (kao i A4000) popiškiti plocu ako se ne kontrolira povremeno. No Varte se drze dobro

Pa sam se prvi put zapravo (nakon PC deformacije) pogledao koji tocno cooler prijateljica koristi u svom über masivnom napajanju.

,

Da sad ne otvaram novu temu, malo sam sredjivao jedan Sun pa mi ostade jos koja slika HDD 'glazbene' sekcije :

, ,

Ako se netko cudi sto Sony radi na naljepnici. Sony je odavno sklopio sa Sun-om dogovor u kojem se pomazu, a Sony je glavni izvor svih napajanja, posebno gdje dolazi radi dizajna minijaturizacija gabarita. Posebno u SCSI kucistima. Nepoderivi.

Za Amigu moram takodjer spomenuti zasigurno najzarazniju igru ikad napravljenu za dva ili vise igraca : Master Blaster

Ta igra je tolio kreativna i puna smicalica da se nikad ne prekida zato sto je dosadila, vec zato sto su prosla 24h

Idealno za skijanja i opcenito za podizanje atmosfere grupnog druzenja, cak i za one koji preziru igre. Minimalno 2 igraca.

Moglo bi se reci pandan onome sto je SPYvsSpy bio na 8-bitnicima. Valjda se neki Spieler i te igre sjeca?

Nikad svoje Amige ne dam u tower, ali ova A4000 je doista jedini primjer koji pobija pravilo, cak je dobila i moderski tretman : Predivno
Visage je offline   Reply With Quote