View Single Post
Staro 05.09.2006., 23:00   #65
mc_fish
the luda ribetna

mc_fish's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor micro Pregled postova
samo epox zna to, ostali poput dfi ili asus-a debili rade krivo i rade suprotno radi estetskih razloga i onda im ploče nisu stabilne.

misliš ono kad neki proizvođać nategne default clock umjesto 10*133 a ono 10*135 i onda na testovima dobije određenu prenost.

krivo si me shvatio,ima memorije kojoj treba više voltaže od navedenih, za one koji žele ekstreman OC, inače 8rda+ svojevremeno je bila odabir overklokera i davala je ekstremnu voltažu za te potrebe.

neka ima, neznam jel ima još onaj slot 1 za dodatnu voltažu

dobro da ti znaš puno

tu si u pravu, ali sata kabel nije isto ko onaj pata i nebi trebalo biti problema.a ona od asus m2n32sli deluxe di bez trikova ne možeš staviti na sata 5 i 6 konektor normalno ako staviš drugu grafičku. i pogledaj kako su kod te ploče stavljeni dimm moduli i onda pogledaj lanparty nf4 i bit će ti jasno ono o kopiranju, ali to nije ni tolko bitno.nove lanpary ploče imaju dimm pomaknut na lijevu stranu prema portovima, tak da više nema problema kod večih grafičkih i ostalo.

to je u redu, meni je dosad lanparty ploča najbolje sjela u moje stacker kučište i sve mi oko toga odgovara, da imam onu 9npa+ onda bi se namučio oko kabla za floppy više manje i zbog čega ga forsiraju skroz dolje nije mi jasno.

za tvoju informaciju foxconn je jedan od največih proizvođača elektronske i kompjuterske opreme. a kaj se tiče ecs-a največi je jer proizvodi oem za velike firme i onda može biti velik ali to nema veze sa proizvodnjom ploča za mase i to mu je valjda usput, koje i nisu bile nešto.a tu spada i msi.
svako neka odabere kaj mu paše i njegova stvar.
epox radi solidne ploče za svoju cijenu i imao sam 8rda+, ali ecs je smeće.
dijete drago koliko je tebi godina?: lol2 :
asus je radio taj mali oc isto kao i abit...ne epox : hitthewa : lol2 :
dodatni slot za voltazu eto zasto vise raspravljat s tobom o tome za voltazu to je dsp dual power system...pobogu...stabilizacija napona...i ne nemaju to vise...pa ocito znam vise o marketingu od tebe kad padas na IME
aha...a ti mislis da asus nebi doso na tu ideju koju je objavio vec prije hm cca 1 god...isto kao i dfi na rev 2 dfija...koju sam isto tako imao: bonker2
za tvoju informaciju foxconn je do pred pol god/god radio samo elektorniku a ne i komponente -_- lolich sto rec
e da sto rec...rade si dao 600 kuna vise za 4 sata konektora nego 200 cuna za "dobar" sata kontroler...nadasve pametno...jos mi sad samo pocni o raidu i pocet cu se trgat

@ vucko end bubimira...a ne trudite se sijetite se konfucijeve poslovice o ucenju

mc_fish je offline