View Single Post
Staro 05.09.2006., 17:25   #55
micro
Premium

micro's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
epox ima taj famozni atx konektor u sredini tj iznad cpu-a zasto...ajd malo razmisli kakvi su naponi,smetlje gubici na daljinu?!?!?
samo epox zna to, ostali poput dfi ili asus-a debili rade krivo i rade suprotno radi estetskih razloga i onda im ploče nisu stabilne.
Citiraj:
epox u vecini je po stocku bio brzi
misliš ono kad neki proizvođać nategne default clock umjesto 10*133 a ono 10*135 i onda na testovima dobije određenu prenost.
Citiraj:
inace dfi je onaj koji daje 4 v memi ne epox...epox daje mizernih 3.3 dakle sad si sam sebe pokopao tvrdnjom o dfiju
krivo si me shvatio,ima memorije kojoj treba više voltaže od navedenih, za one koji žele ekstreman OC, inače 8rda+ svojevremeno je bila odabir overklokera i davala je ekstremnu voltažu za te potrebe.
Citiraj:
gigabyte ima sad all solid kapacitetore
neka ima, neznam jel ima još onaj slot 1 za dodatnu voltažu
Citiraj:
to je marketing o cemu ocito malo znas.
dobro da ti znaš puno
Citiraj:
hehe lanparty serija kao kod nf3 lp?onaj sata konektor pokraj cpu.a?to zoves layou
tu si u pravu, ali sata kabel nije isto ko onaj pata i nebi trebalo biti problema.a ona od asus m2n32sli deluxe di bez trikova ne možeš staviti na sata 5 i 6 konektor normalno ako staviš drugu grafičku. i pogledaj kako su kod te ploče stavljeni dimm moduli i onda pogledaj lanparty nf4 i bit će ti jasno ono o kopiranju, ali to nije ni tolko bitno.nove lanpary ploče imaju dimm pomaknut na lijevu stranu prema portovima, tak da više nema problema kod večih grafičkih i ostalo.
Citiraj:
mogu ti rec da me epox najvise zadovoljio
to je u redu, meni je dosad lanparty ploča najbolje sjela u moje stacker kučište i sve mi oko toga odgovara, da imam onu 9npa+ onda bi se namučio oko kabla za floppy više manje i zbog čega ga forsiraju skroz dolje nije mi jasno.
Citiraj:
ecs ima novi managment...tolko o tome...najveci je zato jer ima srot?km...necemo sad io tomejako dobro znam kaj pis ena portovima i nije samo foxconn...on medu ostalom radi i sata data kablove...dakle i najveci je za hdd-ove?
za tvoju informaciju foxconn je jedan od največih proizvođača elektronske i kompjuterske opreme. a kaj se tiče ecs-a največi je jer proizvodi oem za velike firme i onda može biti velik ali to nema veze sa proizvodnjom ploča za mase i to mu je valjda usput, koje i nisu bile nešto.a tu spada i msi.
svako neka odabere kaj mu paše i njegova stvar.
epox radi solidne ploče za svoju cijenu i imao sam 8rda+, ali ecs je smeće.

Intel Core2Duo E6300

Intel Bad Axe2

Corsair TwinX XMS2 1GB 5-5-5-12 PROMOS

Asus EAX1950Pro

Creative Labs SBLive!

Monitor:LG 1510S

Seasonic S12 550W

Windows XP Pro+SP2

A+Qubic case

_________
End of line
micro je offline