View Single Post
Staro 29.08.2006., 11:25   #24
Ph03n1x
Premium
Moj komp

Ph03n1x's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor Fleks Pregled postova
Ja kazem da je bolesno ovo gejmanje po cijele dane. Mislim imam jednog frenda. Bio je fakat normalan i bili smo jako dobri prijatelji. Onada je počeo sa wowom. To je jos nekak kontrolirao. Onda je nabavio guildwarse i počeo se jednostavno gubit. Pricat gluposti, neki svoj svijet koj nema veze sa realnošču. Po 5 dana nije izlazio iz kuce itd. Zabrovaio na frendove. Strasno. Vise se sa nikim ne druzi. Jos tu i tam izadje iz sobe kad mu starci (koji su očajni) zaprijete sa rezanjem kabla. Zadnji put kad sam ga vidio (jedno 5 tjedana proslo) skoro pa da nije ni hodat vise znao. 48h u komadu igro nesto. Ko fakin zombi je izgledo. Vise nema prijatelje, zivot, nista. Ali bitno da ima klan
ja imam 3 takva ''prijatelja''. koji vise za cod-om 2 ....evo bas mu gledam profil na xfireu....ima 58 sati u proslih 7 dana...daj lik se gubi totalno

al bitno da ima clan i da su 2. na clanbaseu (slo)

aj priznam nek radi sto oce, al ovo je fakat prebolseno

kaj se mene tice...pa oko 4-6 sati na dan sam na kompu...ne igram se skoro nista...osim sto odigram tu i tamo koji age of empires 2 na netu s prijateljima...nist drugo mozda odigram jos nesto tu i tamo, ali rijetko

Ph03n1x je offline   Reply With Quote