View Single Post
Staro 27.08.2006., 23:34   #1
Milentije
Adrenaline junkie
Moj komp

Milentije's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Rodjendanski LAN

Proslo je citavo ljeto, a sa njim i raspust, dosao je i moj rodjendan. Kada sam vidio vremensku prognozu nisam se dugo mislio kako cu organizovati party. Kako je padala kisa frendovi i ja smo se zastekali kod mene u stanu sa svojim ljubimcima (bilo je i mrtvih). Umrezili smo 6 kompova, tri u jednoj, tri u drugoj sobi i : DualWiel: sniper :: CoolRamb. Takav raspored je bio neophodan zbog prostranosti soba kao prvo, a kao drugo zbog zentanja ("igranja" na tuđem monitoru). Pa tako, reko da podjelim bar dio te atmosfere sa vama.
Evo nekih slikica

Prva ekipa. Igubili su sve okrsaje osim jedne partije Dota-e i jedne partije Footman Frenzyja

Najbolji igrac druge ekipe i samog LAN Partyja (ovaj rusvaj zanemarite, napravili smo ga instant prilikom objedovanja)

Nakon fise okrsaja u Warcraft3, njenovim modovima, CS 1.6 te MOHAA-e malo opustanja uz PES5 (ona dvjica u cosku na lijevoj strani slike) i malo surfanja.

Sta je sve bilo na LAN-u??? Slika sve govori, + jos 2 kompa koja nisu bila uredjena za poziranje.

I ono najvaznije.
OPREMA KORISTENA ZA UMREZAVANJE:

1. D-Link DES-1008D switch
2. 4x D-Link DFE 530-TX mrezne kartice
3. 2x MarvelYukon int. mrezne kartice
---------------------------------------

Nazalost osmi virtuelnih gubljenja dusa, svoju dusu je ispustila i jedna Radeonka sa R350 jezgrom.

Slike sam smannjio sto sav vise mogao (sve slike zajedno su teske 444KB) tako da nebi trebalo biti problema ni za 56k usere.
Svaki raspust odrzimo bar 3-4 LAN Partyja, ali nam je ova godina nekako omanula. Samo dva LAN-a ukljucujuci i ovaj.
Ukoliko moderator ovog podforuma misli da ovaj thread ne pripada ovdje neka ga slobodno prebaci gdje treba.