Citiraj:
Originally posted by gpremec
Cek, cek, cek... Daj malo razmisli kaj si sad rekao: NTFS od XP nije kompatibilan s 2000? Nije kompatibilan? I tebe to NE zabrinjava?
|
Baš i ne. Upravo ta kompatibilnost unazad je ono što će uništiti komp software. Upravo to daje nestabilnost sistemu. Brijem da bi potpuno novi software bio daleko brži i stabilniji od ovakvog.
Uvijek su dodavali nešto novošto nije bilo u prethodnoj verziji i što nije kompatibilno sa prethodnicima. Što bi me tu jako moralo zabrinjavati. Jedino su to morali reći i napisati negdje. Ovako je malo kurvinjski.
A gdje si našao takvu tvrdnju? Ne budi takav. Ne znam baš puno o kompovima ali sam strahovito tvrdoglav. Ja zacrtam da to mora raditi i maltretiram komp dok ne počne raditi onako kako ja hoću. Mora se znati da sam ja njega kupio a ne on mene i hoću da radi onako kako ja hoću.
Ne sumnjam u znanje ljudi koji su tu na forumu. Ne sumnjam da ti znaš to napraviti ali kompovi koji su meni dolazili su bili jadni. Bilo je tu i onih koje su instalirali i "stručnjaci". Do koleg zaključka da dođem? Da to svi znaju po rođenju?
Meni je jednostavno namjestiti BIOS jer znam što treba namještati ali evidentno je da drugima nije.