Malo sam offtopic,ali i nisam ako pogledamo naslov teme.....uglavnom utaknuo sam Sata2 hdd kao storage disc (WD caviar 250gb) ,master mi je ATA 133 Hitachi 80Gb, disk je jako tih (radi ko da ga nema) .... da skratim nakon testiranja u Sandri vidim da je malo brži od starog (nekih 56Mb/s) što naravno nije Sata2 brzina ,nakon čaćkanja po biosu ,nisam uspio postići veču brzinu,sad dali Sandra pokazuje krivo ili on ne može raditi u sata2 modu jer nije master???
Nakon toga sam na asrockovim stranicama našao:JMicron SATA2 driver ver. 109. Nisam na vrijeme skužio da on služi za boot disketu kod instaliranja win na Sata2 disk , pokrenuo sam mu setup iz win u nadi da će mi riješiti sve dileme oko brzine,ali nakon restarta je sve ostalo isto osim što u trayu je sad "ona" strelica za safety remoove hardware,koja nudi besmislenu mogućnost da remoovam taj HDD.
Sada me ta strelica živcira i htio bi deinstalirati taj "JMicron SATA2 driver ver: 109" ali nema uninstal....#$%#"# ima li neki način da se to deinstalira ili da radim restore?