View Single Post
Staro Jučer, 10:50   #476
Colop
Premium

Datum registracije: Sep 2011
Citiraj:
Autor spawn Pregled postova
Mer svim korisnicima koji su ikad primili ili poslali eracun spamaju inbox od prvog dana. Najprije su nas navlacili da surađujemo što smo odbili, pa nas zaspamali da skinemo earhiv a e-racuna kod njih tj ono što smo dobijali od drugih, pa ovih mjesec dva nas zaspamali svim i svacim dok nismo dobili ovaj mail da smo registrirani kao njihov korisnik u poreznoj ali samo treba potvrda. Vrhunac. Nikad nisam vidio tako agresivan marketing kod nijedne firme koja nudi neke usluge osim kod vanjskih fake firmi za razna ulaganja ili firmi koje stalno nude neke madrace i setove lonaca po “besplatnim” večerama. Ima i nešto firmi izvana koje svako toliko zovu za suradnju ali ako na lijep način odbiješ ne zovu bar godinu dana.

Jel da? Jedino agresivnije od njih su išli ovi koji promoviraju razno razne "investicije".

Citiraj:
Autor mamutarka Pregled postova
i ja dobio taj mail, baš sam mislio direktora pitat jel nešto dogovorio pa da se to mora potvrđivat sad

znači mail je sastavljen tako retardirano da ono, govnojedi

Ma, ja sam u prvi tren mislio da je phising/spam.
Pa sam onda nakon toga pogledao mail, i zaključio da je autentičan.
I niša od toga mi ne bi smetalo da gamad nije vršila promjene u sustavu porezne uprave bez mog dopuštenja.

Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Knjigovođa mi je javio da ne radim ništa, a ponajmanje da potvrđujem zahtjev iz maila.

Ne sjećam se zadnji put kad sam vidio ovoliku količinu zgražanja i negativnog PR-a prema pojedinoj tvrtci.....
Colop je online   Reply With Quote